| MarcuMarian255 a întrebat:

Salut TPU, am și eu o întrebare dacă eu ca persoana fizica achiziționez niște produse și la rândul meu vreau s le vând doar ca la o firma cum ar fi IKEA ce mi ar trebui pentru a putea face asta

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai nevoie de o formă juridic acceptabilă de agent comercial, plus toate avizele necesare de certificare a mărfii vândute care atestă conformitatea cu normele în vigoare.

| MarcuMarian255 explică (pentru mihai69):

Deci nu îmi trebuie foarte multe acte sau firma nu?

| mihai69 a răspuns (pentru MarcuMarian255):

Dimpotrivă; cred că ori nu ai înțeles ce am scris, ori nu știi exact ce presupune să vinzi o marfă (oricare).

| Catalin77945 a răspuns:

Multe nu iti trebuie iti trebuie un depozit masina ca sa ai cu ce duce marfa eventual daca nu vor ei, ideea e ca dropshippingul nu prea merge mai ales catre firme mari ca IKEA, adica e destul de greu sa faci ceva cu el, si putini reusesc, sincer mai bine investesti banii aia sau faci altceva de ei

| MarcuMarian255 explică (pentru Catalin77945):

Da pe mine de fapt ma interesa dacă îmi trebuie acte sau ceva, dar mulțumesc pentru sfat

| Feitan a răspuns:

Vrei sa faci dropshiping catre IKEA? laughing Era una daca le produceai tu, dar asa sa cumperi ieftin si sa vinzi mai scump catre o firma e cam absurd.

| MarcuMarian255 explică (pentru Feitan):

Eu am dat exemplul IKEA pentru ca este u brand mare, și voiam sa știu ce acte îmi trebuie sau dacă îmi trebuie firma, eu de fapt vreau sa vând la magazine mai mici