| spidy a întrebat:

am si eu o nelamurire,ati auzit de firma organo gold de cafea? daca da ce parere aveti? am inteles ca te inscrii cumperi cafea la randul tau inscrii pe altcineva la tine si faci bani foarte multi, ei sunt foarte convingatori....astept o parere

1 răspuns:
| Amrita25 a răspuns:

Da, am fost si la o prezentare a firmei respective. Sunt trei pachete de baza - bronz, argint si aur. Ce mai ieftin, bronzul, e 260 de euro si primesti 9 cutii a 30 portii. Din prima tura trebuie sa daruiesti, sa faci cadou pliculete pentru ca lumea sa-i constate beneficiile si apoi sa cumpere.
Produsele lor sunt cafeaua, ceaiul verde si ciocolata calda cu GANODERMA, supranumita si planta Domnului, o ciuperca vindecatoare. Se spune ca amelioreaza si chiar vindeca foarte multe afectiuni si are numai beneficii pentru organismul uman.
Si de ce in cafea? Deoarece o pastila poti uita sa o bei, dar cafeaua nu vei uita in nici o dimineata sa o servesti.
Acum, despre ce te intereseaza pe tine...eu personal am consumat si cafea si ceai si ciocolata calda si nu am simtit nimic deosebit. In consecinta nu as plati 1 euro ( atat costa) un pliculet. Si probabil ca nici altii...Plus ca societatea romanesca e in criza, deci putini isi permit sa cheltuiasca sume mari pe cafea.
Daca vrei poti incerci, e admirabil sa vrei sa faci ceva, dar trebuie sa fii constient si de riscuri si de faptul ca poti pierde investitia initiala...iar 260 de euro nu sunt chiar fff putini bani, iar asta e numai pachetul cel mai mic.