Pentru programare poti folosi fara probleme un laptop vechi de 10 ani si in niciun caz nu ai nevoie de un PC de 5000 lei.
In alta ordine de idei le zici parintilor ca vrei un PC pentru jocuri si negociezi cu ei daca isi permit sa ti l ia sau nu
M-am grabit putin cu intrebarea. Repet, laptopul merge greu chiar si in browser . Iar cu parintii, nu isi permit, crezi ca n-am incercat?
Pui un linux pe laptop si o sa mearga ca uns pentru a invata programare
La asta chiar nu m-am gandit, mersi mult.
Daca te tine cum trebuie' programarea si stai bine cu engleza, cauta proiecte si apuca-te de treaba. Vorbeste cu un parinte sa isi faca cont PayPal si sa lucrezi in numele lui.
Am cautat. Proiectele care se afla in desfasurare necesita in general experienta de facultate, de genul next level...
Nu neaparat. Crezi ca inveti mare fis la facultate? Ce configuratie are laptopul tau, pana una-alta? Sugestia mea ar fi sa bagi repejor un Linux pe el si sa te apuci de invatat next-level de unul singur.
Vorbeste cu parintii tai, vinde unele lucruri pe care nu le mai folosesti si fa o noua configurare, la 5000 lei este un calculator pentru jocuri, cum spunea si suntserios. Pentru programare ai nevoie de un calculator simplu, nu-ti trebuie o placa video scumpa sau mai stiu eu ce procesor. Cat timp merge notepad pe el poti face programare.
Daca ai minim 16 ani poti lucra de acasa cu acordul parintilor ca operator interviu asistat de calculator
e un job part time cu contract de munca
poti lucra 4-6 ore pe zi
e o modalitate buna de a castiga si de a strange niste bani in mod contant
incearca!
Pai dacă Îți place informatica încearcă sa-ți creezi tu un site un blog ceva ce Îți poate aduce bani. Fa-ti un buy online o "companie" online. Cum sunt toate acestea. Fa o arta din aceasta pasiune.
Nu-s atat de experimentat incat sa ii pot invata eu pe altii. Inca invat si eu in acest domeniu.
nic3rr întreabă: