Decât să creezi altă pagină și alt blog și să le pui nume Mihaela Handmade, mai bine rămâne D'Art.
Cel mai bine parcă are suna MihD'art, dar nu cu aceste caractere, ceva stilizat în gen handmade, iar faptul că va fi în Grecia îi văd un viitor mai îndelungat.
Nici vorba de MihD'Art e ceva ca te impotmolesti in a pronunta. Nu e pe viitor indelungat, ci chiar la anul va fi deschiderea. Am niste fonduri de investitii pe care le voi primi de la Fortele de munca de aici din Grecia, ajutor de a-mi deschide o afacere.
Daca si pagina si blogul se numesc asa de ce sa pui alt nume la magazin, zic ca e ok asta
Paginile sunt cu lucrările mele personale, dar in magazin se vor găsi și lucrările altor artiști pe care nu pot sa le etalez pe pagina mea de Facebook. Asta era ideea.
Dacă vei prelua și de la alte persoane nu ai cum sa pui Mihaela Handmade. Eu ți as sugera pentru magazin Handmade D'Art
Deja e pleonasm, handmade inseamna acelasi lucru ca si Art. Se bat cap in cap. Nu imi transmite nimic. Multumesc oricum pentru sugestie.
Art înseamnă arta din cate știu eu nu manuala ca e termen englezesc.Ca arta e făcută tot de cineva e alta poveste.
Arta tot manual creezi.
Apropo site ul de filme nu il am mai am sa il stergi de tot de pe blog
TheWildKemzz întreabă:
andreiscripcaru întreabă: