| AlexMAV a întrebat:

As dori sa incep sa pariez online. Inca n-am 18 ani, mai sunt aprox 3 luni pana fac si eu 18, dar vreau sa fac un cont cu datele tatalui meu. Din cate m-am informat am vazut ca winmasters e un site legal unde poti paria online asa ca am niste intrebari. 1. Daca pariezi si castigi banii iti vin pe card? Daca da peste cate zile, si de unde poti sa-i ridici?
2. Poti sa-ti iei tepe?
3. Poti avea probleme cu legea?
4. Dupa ce te-ai plictisit de pariat poti sa-ti inchizi contul de pe winmasters?

Răspuns Câştigător
| AFR81 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa depui. Daca ai 100 de lei pe card, nu inseamna ca vei avea 100 de lei si la winmasters. Dupa ce ai depus, daca pariezi si castigi, banii iti vor intra pe contul de winmasters. Daca alegi sa ii retragi, apesi retragere, iar banii iti vor intra pe card in 2-3 zile. Tepe e exclus sa-ti iei de la agentiile serioase de pariuri online. Probleme cu legea pentru ce sa ai? Winmasters este o agentie care are licenta in Romania. Dupa ce te-ai plictisit de pariat poti sa-ti inchizi contul, dar poti sa-l lasi si asa. Nu te va afecta cu nimic.

2 răspunsuri:
| WorldPeace a răspuns:

1. Iti ajung in cont in 24 de ore.
2. In niciun caz!
3. Atat timp cat taicatu' scoate banii, nu.
4. Probabil ca da, daca trimiti mail celor de la asistenta.

| AFR81 a răspuns (pentru WorldPeace):

Cum adica atata timp cat taica-su scoate banii nu va avea probleme cu legea? Banii ii scoti de la bancomat, nu este interzis sa il foloseasca si un minor. Cei de la winmasters nu pot dovedi cine este in spatele monitorului atunci cand se efectueaza pariuri. Atata timp cat sunt datele tatalui sau, totul este in regula. Chiar daca, prin absurd, sa zicem ca l-ar prinde, cel mai probabil ii vor inchide doar contul.