| sliferTM a întrebat:

As dori sa stiu cum se fac livrarile de la emag.ro
Vreau sa comand o placa de baza... dar nu stiu cum livreaza iei.
In imagine urmatoare am selectat ca metoda de plata numerar sau ramburs, aici e problema adica ramburs prin posta romana? sau cum?
http://i36.tinypic.com/14o2fzs.jpg
Specifica ca sunt de la taraL:) ofer fundita

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Nu stiu daca folosesc Posta Romana. Cand te contacteaza poti sa le sugerezi trimiterea coletului cu Posta Romana, e si mai ieftin! In principiu te suna si Curierul Rapid cand este in zona.

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ai selectat bine! Produsul iti vine acasa prin curier rapid si plata o faci la primirea coletului. O sa fi sunat de eMAG pentru detalii.

| sliferTM explică (pentru neluL):

Dar nu se poate prin posta romana sa mi-l trimita sal ridic?
ca nu prea am timp de stat pe acasa mai pe la camp cu munca mai pe la scoala...
daca vine intr-o zi cand nu-s acasastraight face

| sliferTM explică (pentru neluL):

Multumesc o sa vad cum vorbesc eu cu iei poate il trimite prin posta romana.happy

| neluL a răspuns (pentru sliferTM):

Cu placere! bye, bye wave

| neluL a răspuns (pentru sliferTM):

Nu stiu daca folosesc Posta Romana. Cand te contacteaza poti sa le sugerezi trimiterea coletului cu Posta Romana, e si mai ieftin! In principiu te suna si Curierul Rapid cand este in zona.

| KodrutZ a răspuns:

Despre ce placa de baza e vorba? Nu de alta, dar te pot rezolva eu cu citeva ponturi in Iasi, posibil chiar mai ieftin ca la eMAG. Oh, in cel mai rau caz poti lua de la ei si sa iti ridici placa din showroom (e la o statie de tramvai distanta de gara si foarte aproape de autogara, nu am idee unde opresc maxi/autobuzele din directia Erbiceni.

| sliferTM explică (pentru KodrutZ):

Stiu ca nu-i prea departe m-am uitat la iei pe site sa vad unde au showroomul in Iasi e in pacurari aproape de gara dar daca m reducere dc sa nu mil aduca iei?laughing
apropo adauga id meu ale3x@yahoo.com sa vad ce oferte aihappy