anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU, as dori si eu sa intreb (nu ma pricep in asta), pot avea deschis pe numele meu atat PFA cat si SRL (momentan am PFA, pe viitor daca ar fi sa-mi deschid un SRL), ar fi mai complicat pentru mine sa fac asta sau este legal? Multumesc.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

De ce nu ar fi legal? E legal, numai sa nu faci mizerii fiscale intre ele care sa intre la spalarea de bani (aici o sa te lamureasca mai clar un contabil cu ce e ok si ce nu e).

| Andrei007007 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ma gandeam ca la deschiderea SRL-ului sa mai completez in plus alte foi etc. si voiam sa vad care sunt dezavantajele in acest sens mai mult, am omis sa pun intrebarea.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Andrei007007):

Apelezi frumos la o firma sau la un avocat care se ocupa de partea deschiderii de SRL-uri. Nu te costa un car de bani si scapi de o gramada de batai de cap. Daca zici din ce oras esti, posibil sa iti pot recomanda pe cineva.

| badpanda a răspuns:

Daca iti faci srl trebuie sa apelezi la un contabil sau o firma de contabilitate. Trebuie sa completezi o gramada de acte si declaratii, apoi legistatia se tot schimba trebuie sa te informezi tot timpul.

| Caesarleurdeni a răspuns:

E legal doar daca ii pui nume diferit. Asta e singura condiție, și să îți plătești impozitele la timp desigur