Dobanzile la credite acum sunt mari spre foarte mari, asa ca orice credit ai alege vei da aproape dublu inapoi... dar daca nu ai 100.000 la dispozitie e singura varianta. Iei un credit si pe parcursul anilor il refinantezi la dobanzi mai avantajoase.
Oricum ai face tot dublu vei da inapoi sau mai mult!
Dar nu vei simti asta ca vei a inapoi cate putin dar toata viata va trebui ai, aica vreo 30 de ani!
Cu banca nu e cea mai buna solutie!
Stai acum in chirie, tu mergi in strainatate muncesti acolo vreo 10-12 ani si ti-ai terminat casa!
Daca vrei sa faci ceva trebuie sa faci si sacrificii altfel nu se poate! Sau faci mai putine sacrificii dar vei avea de platit o viata intreaga.
Chiar si cu acel program prima casa tot vei plati dublu inapoi, trebuie sa traiasca si bancherii in ceva...
La orice credit pe 25-30 de ani vei da înapoi dublu (dacă nu reușești să-l plătești anticipat într-o perioadă mult mai scurtă).
Nu exista credite in favoarea omului, altfel bancile nu ar mai face bani si nu ar exista. Dar tie iti acorda vreo banca 100k euro imprumut? Ai un venit atat de mare?
Nu stiu cine ti a zis tie ca doar la programul prima casa ajungi sa dai dublu la altele poti da si de 4 ori mai mult. Cel mai bun credit este programul prima casa! si pentru 100000 euro ai nevoie de un salariu de minim 2000 de euro brut altfel nu prea cred. Si de ce sa faci credit, cand poate au parintii vostri un teren, o casa sa o construiesti tu costa mai putin mai putin de 50000 euro si exista un credit special in cazul asta in care nu ai nevoie de garantii pur si simplu garantezi propria casa pe care o constuiesti. Pentru creditul 100000 euro vei avea nevoie de un avans de minim 10-15 % si gaj cel putin o vila. Treaba ta! Dar eu zic sa nu alergi la banca ca la cea mai buna vianta. DACA ai un slariu bun cu banii tai si sacrificiul vancatelor pe 3 ani si a luxului o faceti! Succes!