In primul rand
IN PRIMUL RAND iti trebuie plan de afaceri care incepe cu prospectarea pietei, cat de mult se doresc cinematografele si cat de tare s-ar umple
eu zic, ca nu ai sanse, pentru ca marea majoritate zdrobitoare nu s-ar duce la un cinema izolat decat daca ar fi un film foarte cautat si in premiera si care sunt 3-4 pe an si fiecare tine sala plina 2-3 zile, max o saptamana, altfel, toti se duc in mall-uri, unde mai si shopeaza, dupa aia mananca la fast food, apoi se duc la film si apoi se duc la hypermarket dupa mancare ci alte chestii... ori asta nu se face la un cinema izolat, in plus mai ai si problema cu parcarea, sa te duci pe jos la un cinema e un cui in plus cosciugul ideii, iar daca se umple sala si 3/4 au masina, or sa injure ca au parcat 5km departare si apoi au mers pe jos, si la intoarcere la fel
EU PERSONAL nu am mai fost la un cinema in afara unui mall, de ani multi, multi, MULTI, iar dupa ce au aparut mall-urile, cred ca numar pe degetele de la o mana de cate ori am fost la un cinema izolat
abia apoi iti trebuie investitor, samd
In primul rand sa ai srl cu obiect de activitate difuzare productii cinematografice. apoi sa intri in contact cu centrul national al cinematografiei, cu anf ca am impresia ca trebuie sa fii membru la ei si in asa fel o sa ai acces la productii cinematografice. sala sa fie izolata fonic excelent, instalatia de sunet sa fie profesionala( aparatura adusa de afara ca in Romania e de 2-3 ori mai scumpa). Daca redai de pe pelicula ai nevoie de o anumita aparatura, daca redai de pe alt suport ai nevoie de alta aparatura.Pentru bufet autorizatiile normale pentru alimentatie publica.
cataleya întreabă: