Se poate normal! dar pentru tine e mai greu putin.
El trimite telefonul, tu platesti taxele de posta sau curierat depinde cum il vrei! posta e cam o saptamana, iar curierat maxim 48 de ore! Apoi tu te uiti la telefon vezi daca merge, daca merge trimiti telefonul tau, iar daca nu il dai inapoi, dar tu ai pierdut banii. Daca e prin curierat rapid e 24 de lei, prin posta e 10 sau 12 lei! si nu prea are cum sa te pacaleasca, de indata ce el trimite primul telefonul.
Mersii! a fost cel mai concret raspuns!
Nu trebuie sa platesti cu un telefon pe site-ul okazii, daca vrei sa faci schimb de telefoane cu acel baiat, pur si simplu ii dai un mesaj privat, te intalnesti cu el si faci tranzactia.
Da... dar suntem din orase diferite! si am vorbit cu baiatu si el vrea sa faca schimbu da nu stim inca daca se poate trimite ramburs alt telefon
Se pot gasi solutii, si altcumva, insa parerea mea personala este sa nu faci schimb de telefoane cu altcineva din alt oras. poti intampina o multime de probleme.
Vezi asta e faza ca el trimite primul! si dupa aia trimit eu sa fiu sigur ca nu e teapa
Daca trimite el primul ii tragi tu teapa , dar nu cred ca e in cazul tau, daca are multe calificative pozitive poti incerca stiind ca el este un om de incredere.
Da nu are niciun calificativ pozitiv. ma gandesc acum ca are contul de o luna si ceva. nu prea poate aduna calificative in atata timp. in fine...
sorin8256 întreabă: