| mihainet a întrebat:

As vrea sa economisesc ceva bani si m-am gandit sa pun banii pe un card. As vrea ca acest card sa aiba un sistem astfel incat sa nu imi dea voie sa ii retrag decat dupa o perioda de timp pe care o dau eu.
EXISTA ASA CEVA SAU CEVA ASEMANATOR?
Dau funda celui mai bun raspuns.

5 răspunsuri:
| Cezar a răspuns:

Exista asa ceva. Se numeste card de economii. Te duci la orice banca si faci un cont de economii, si perioada in care tu vrei sa ii tii in cont o specifici in contract.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu ai voie sa ii extragi in schimb extrag ei fara sa te anunte laughing

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, ca bine zici.
@mihai: Nu renteaza sa tii banii la banca, indiferent de suma. Dobinzile sint jalnice, scazi comisioane, scazi impozite, si s-ar putea sa ramii pe minus cind ii scoti. Plus de asta, inflatia e infioratoare momentan, asa ca daca discutam de o suma de bani, si nu maruntis (macar 1500-2000 EUR), cel mai bine ar fi sa cumperi niste pamint ARABIL undeva, poate sa fie la naiba in praznic, nu conteaza. Nu de alta, dar intram in curind in incapacitate de plata si o sa urle toti bugetarii si asistatii social de foame.

| Ben00 a răspuns:

Nu cred, ar insemna ca nu mai poti dispune de banii tai.

| DragosMentol a răspuns:

Nui buna metoda.
Du-te pe Uinvest si investeste acolo tot ce vrei, lunar vei primi un comision foarte frumos pentru acei bani si oricand ai nevoie poti sa retragi toti banii.

Eu mai investeam acum 1 an si cu 500$ in cateva luni ajungeam la 1000$.E de incredere, intereeseazate