| Tony998 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de o afacere cu huse de telefoane! Totul este ok, stiu sa produc, stiu ce am de facut dar am o singura problema care ma stopeaza : Eu vreau sa fac pentru modele de telefoane pe care nu le am. Sa cumpar fiecare telefon in parte este prea scump si imitatia la fel. Cu ce le pot inlocui?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cate modele de telefoane sunt, aproape atatea tipuri de huse sunt.
Chiar si acelasi producator schimba marimea carcaselor, pozitia si marimea butoanelor, camerelor, mufelor, cartelelor etc. Este greu de facut husa "universala", macar pentru grupuri de telefoane crying

Ce-ti recomand: sa faci huse captusite cu burete, anti-soc, fatada carora sa se poate intoarce pe spate si sa stea stabil pe o masa, respectiv sa se inchida bine magnetic, cu clapeta. Trebuie sa rezista la o cadere de min. 2m pe beton sau piatra, fara ca telefonul sa pateasca ceva!

Nu stiu din ce localitate esti, daca-mi scrii pm si esti din apropierea mea, te as putea ajuta cu ideiwinking

| Tony998 explică (pentru Bula):

Sunt din Bucuresti!

| Bula a răspuns (pentru Tony998):

Hmmm. Departe de mine, din pacate sunt aproape din celalalt capat. sad
Rareori am drum in colo.

| Tony998 explică (pentru Bula):

Atunci eu zic sa mai comunicam pe TPU pentru a colabora!

| Bula a răspuns (pentru Tony998):

TPU este "prea mic" pentru COLABORARE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te duci in magazine, stii, sunt puse acolo la vedere si iei masuri. laughing))
Sau iei fiecare om de pe strada in schimb la ceva sa iti dea telefonul sa iei marimile sau... ceva de genul.

| Smecher_Nuti_1999 a răspuns:

Daca faci huse.sunt primul care vreau sa cumpar si vorbesc foarte serios m-ar interesa o husa pentru Philips s398 faci si de astea? ce model cat ajunge, sa incepi afacerea cu dreptu

| Tony998 explică (pentru Smecher_Nuti_1999):

Daca vorbesti serios, te contactez in privat!

| Smecher_Nuti_1999 a răspuns (pentru Tony998):

Vb foarte serios hai in privat

| Tony998 explică (pentru Smecher_Nuti_1999):

Nu ma lasa sa iti dau mesaj pentru ca ai nivel prea mare pentru mine! Da-mi tu mesaj pe privat cu Facebook-ul tau!

| Smecher_Nuti_1999 a răspuns (pentru Tony998):

Ai mesaj privat