| blackspe3d a întrebat:

as vrea sa-mi deschid o mica afacere in galati, si nu stiu ce sa fac. ma gandesc sa deschid o mica firma de menajerie, o firma de curatatorie(costume...), sau o frizerie. dati-mi si voi alte ideii sau spuneti-mi care vi se pare cea mai profitabila.(dau funda cel mai frumos raspuns)

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Nu stiu daca frizeria ar fi o idee asa buna, asta daca mai sunt si altele in zona unde vrei tu sa o deschizi.Trebuie sa te gandesti la ceva profidabil si care nu mai este prin zona. Uite un mic bar cu cateva aparate ar fi o idee buna,asta daca nu mai sunt si altele prin zona sa-ti fure clienti! O firma de curataorie iar e ok, dar sa ai banu de inceput si pe cineva sa te ajute cu actele, asta in caz de nu te descurci tu.Mult succeshappy

2 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

1.cred ca vroiai sa spui ''menaj'' nu menajerie[care es refera la animale]
2.cu magazinele astea SH, de haine, nu cred ca se mai gandeste multa lume sa-si dea costumul la curatat.
3.frizeria[daca faci un ''salon'' cu coafura si pedichiura], cred ca ar fi cel mai recomandat.

| puric131 a răspuns:

Cea mai buna afacere e sa te apuci sa sugi ...stiti voi si sa o faci cu cei bogati.E profitabil parerea mea