Daca in paypal ai banii, iti poti face un card (de ex visa electron la ing - am dat exemplul asta pentru ca pe asta am eu si merge). Chestia e ca eu aveam cardul deja cand mi-am facut contul paypal. Ei fac o verificare a contului (cardului) tau, adica iti iau din el cam 2 dolari si la aceasta tranzactie apare un cod care trebuie apoi sa i-l dai lor, ca sa vada ca tu esti proprietarul contului respectiv! (apoi parca iti dau banii inapoi). Cel mai simplu ar fi sa gasesti pe cineva care are deja si card si cont paypal functionale, si sa virezi lui banii respectivi si sa-i scoata sa ti dea tie!
Contul la banca (cardul) il am in ron, conversia se face automat daca iti transferi euro, dolari, etc, se face conversia in ron la cursul zilei respective! bafta!
Chiar ti-au virat bani? adica chiar functioneaza chestia aia? intrasem si eu la ei dar eu n-am cont de paypal
trebuie sa-ti faci un cont in valuta in care-ti platesc ei. la acel cont ai automat asociat si un cont in lei. cardul poate fi oricare, visa sau mastercard. in principiu sunt visa, la orice banca mergi iti poti deschide cont imdeiat dar dureaza cateva zile pana iti vine cardul efectiv. e bine sa ai si homebank, adica poti intra in cont sa vezi ce bani ai, sa faci plati in tara sau strainatate cu banii pe care-i aia in cont de acasa, de pe calculator.
Daca e vorba de timpeniile alea care promit 500 de euro pe luna, stai linistit, nu o sa vezi niciodata vreun dolar. Fa-ti probleme ca nu ai cont de PayPal cind o sa ajungi la nivelul de payout si nu or sa aiba unde sa ti-i trimita...
Punct_Claudia_1997 întreabă: