| Andreeeeaaq a întrebat:

Salut, TPU! astazi m-am busit intr o masina de pe strada mea cu bicicleta mea si m-am speriat rau de tot am 33 ani si am atacuri de panica si m-a prins una acolo dupa care am fugit si sunt speriat sanu vina politia la usa mea am dislexie sunt speriat rau n am bani momentan sa platesc dauna ce pot sa fac ajutor

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai fost filmat de vreo camera, atunci ai toate sansele sa te prinda Politia.

In ce priveste dislexia ta, nu te afecteaza in viata de zi cu zi ca aia este o tulburare la citit, manifestată prin modificarea cuvintelor în recunoașterea și înțelegerea textelor scrise de mână sau tipărite.

| ioana748 a răspuns:

Slabe speranțe sa vina politia la usa.
Doar vreo camera de luat vederi sa iti joace feste sau vreun vecin bagacios, dar probabilitatea este minima.
Si ce daune asa extraordinare ai facut?
Linisteste-te, nimic nu este fara solutie.

| Dragobeta a răspuns:

Dislexia nu justifica fapta ta.
Te-ai "busit" intentionat?
Hai lasa-ma, la 33 de ani faci atacuri de panica! Troll!

| Mindfulness a răspuns (pentru Dragobeta):

Și la 50 de ani faci atacuri de panica nu are legătură cu vârsta! Tu pari mai troll decât el.

| Dragobeta a răspuns (pentru Mindfulness):

Daca faci atacuri de panica din nimic la 50 de ani, esti doar un rasfatat. Una e sa-ti arda casa si alta sa cazi cu bicicleta.

Ești tânăr, nu ai auzit tu de traume psihice, șocuri emoționalewinking
Ești doar in ignorant, din cauza celor ca voi o sa iasă Ciolacu președinte, tu urmezi turmawinking

Hai lasa-ma! De unde ai dedus varsta mea? Tu esti cel care te alinti. Nu faci trauma din faptul ca ti s-a refuzat o tigara. Tu esti turma. Nu stiu ce dezaxata care sustine relatiile anormale va iesi invingatoare, dar sper sa nu fie nici Simion.

Tu ești fata sau băiat? Tu realizezi cat ești de inapt/inaptă? Pai, ești superficial, ai mintea unui copil de 8 ani! Am eu vârstă lui și am atacuri de panica și agorafobie! Din cauza unor inculți ca tine și că cei care îl votează pe Ciolacul se duce tara asta de râpă! Judeci omul fără să îi cunoști situația! Sa de-a Dumnezeu să treci prin așa ceva și tu de idiot/idioata care ești și de analfabet/analfabeta! Tu nici nu ai ce caută pe TPU! Omul e prost nu zic că nu e, că a lovit mașina dar e bolnav! Între 30-45 faci cele mai multe atacuri de panica dar tu ești rupt de realitate! Mars dracu la coteț!
Tu habar nu ai ce e o trauma psihica, pune mâna pe carte și lasă aroganta! Tu nu cunoști problemele de natura psihica, nu ai citit o carte în viață ta de psihologie, te rog sa te abții!

| Salontanul a răspuns (pentru Mindfulness):

Si Ciuca. Nici ala nu-i mai breaz ca Ciolacu.

| Mindfulness a răspuns (pentru Salontanul):

După câțiva ani în care inițial îl lăudăm pe favoritul nostru, ulterior preferatul nostru indiferent cine este se va transforma in dușmanul nostru, asta nu conștientizam de 34 de ani și ne încredem in vorbe siropoase și bine împachetate. La nesfârșit se întâmplă același lucru și noi nu realizam asta, decât o mica parte care are materie cenușie.
Nu cred că are șanse Ciuca laughing

Nici eu nu cred ca Ciuca are sanse doar daca intervine "sistemul:.

Numai Dumnezeu mai poate salva poporul român. O sa fie ocupat în 10-20 de ani doar de bătrâni.

Asa este dar teama imi este ca vor veni si tineri din Asia si africa si vom ajunge ca in Franta, Germania, Spania, unde sunt cartiere intregi in care nu se poate intra. Bine! N-ar fi de mirare. Avem deja o categorie conlocuitoare care face legea in orasele mari.

Deocamdată face legea in viitor nu se știe. Așa este, e trist ce se va alege de noi. Au venit deja 3 milioane de evrei,la Bacău erau ogramada, la mine sunt multi africani. Nu fac rău oricum lucrează toți vad, tot noi ne facem rău între noi nu alții la noi și nu numai.
Posibil ca noi sa plătim o karma pentru ce i-am făcut lui Ceaușescu, dar asta mă depășește, doar îmi dau cu părerea. Suntem un popor blestemat avem cea mai mare inflație.

"Tu nici nu ai ce caută pe TPU!"
De ce? Aici e site-ul spitalului de nebuni? De fapt, s-ar putea la ce raspunsuri exista la orice intrebare.

| Cinic a răspuns:

Stai lin ca nu iti face nimeni nimic. Bine ca nu ai patit ceva.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Ai facut cel mai rau lucru pe care il puteai face: fuga.
Si eu personal am fost in locul celui caruia i-ai busit masina si am discutat foarte civilizat cu omul. Exista asigurare la masina, puteai sa negociezi un pret cu el si etc.Nu ai dc sa te sperii caci se poate intampla tuturor. Mergi la omul respectiv si arata-i ca nu ai 33 de ani degeaba si asuma-ti fapta.Nu vrei sa stii cat de jalnic se simte sa ai masina busita si nimeni sa nu raspunda si etc

| Cealalta a răspuns:

Daca nu te-ai legitimat, nu are ce sa iti faca, nu iti stie identitatea.