| IanaIana9 a întrebat:

Salut TPU! Ați putea să-mi recomandați site-uri, jocuri cu care se pot face bani online fără investiții? Am căutat până acum dar tot nu am dat de unul care să meargă bine și să mă aranjeze.

8 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

In Romanica n-ai sanse, in Romanica suntem prea inapti sa realizam pana si freelancing. Concluzia: cauta-ti de munca sau nu mai cauta iluzii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista. Cauta tu joburi remote in Romania

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti
Poti folosii site.uri de freelancing cum ar fi fiverr.
Pe scurt, un freelancer este o persoana care lucreaza independent indiferent de mediu (online si offline). Pe romaneste, un freelancer este propriul lui sef.
El decide cand sa lucreze, cat sa lucreze, cum sa lucreze iar banii vin in functie de timpul acordat activitatii.
Majoritatea freelancerilor din Romania lucreaza pe design, copywriting, web, SEO consultanta marketing si business, insa sunt si multi care ofera servicii si de offline.
Daca tot n.ai inteles ce am vrut sa spun, aceste site.uri de freelancing sunt asemanatoare olx-ului. Practic tu iti vinzi niste cursuri create de tine, niste proiecte, te vinzi pe tine ca "muncitor" (de exemplu programator) si asa mai departe. Poti cauta mai multe despre freelancing pe internet de pe diferite site.uri sau chiar de pe Youtube pentru a iti face o parere si o cunostinta pe domeniu mai mare si exacta.
Mult succes!

| SasaSasa2000 a răspuns:

Nu cred că există așa ceva, că să câștigi trebuie sa investești mai întâi, nu există jocuri cu care poți face bani, este Binatex, Etorro. dar jocuri, nu din câte știu eu.
Poate dacă ți-ai face un canal de Youtube și sar uita multă lume la tine cum joci tu GTA sau CSGO, dar trebuie sa investești, sau daca ai concepe un joc pe ROBLOX.
In fine, ține minte:
Nu poți câștiga dacă nu riști.

| SuntCineVreauEuSaFiu a răspuns:

Am eu un site si o joaca, dar, din pacate, sunt cu investitii:
-aplicatia-Olymp Trade
-site-ul(cae necesita un PC de cel PUTIN 3 TEREBITI)

| SasaSasa2000 a răspuns (pentru SuntCineVreauEuSaFiu):

Salut, pentru Olymp Trade ai nevoie de VPN, că să ăl accesezi din RO, și care e site-ul ăsta, că n-am înțeles.

| SuntCineVreauEuSaFiu a răspuns (pentru SasaSasa2000):

Sorry!, e bitcoin

| Andreitudorsc a răspuns:

În loc să iți vanda marile companii istoricul cautarilor mai bine iti dai tu acordrul si primesti banii. Instaleaza aplicatie solipay, apoi acceseaza solipay chrome extension, creeaza-ti cont si adauga la extensii.Vei primi banii prin paypal. introdu si la referral codul 63da4267.

Întrebări similare