Păi cu asta trebuia să începi. Da, era vorba despre un program de subvenționare a energiilor verzi la micii întreprinzători; din păcate, nu știu care este acum stadiul acelei inițiative, dacă mai e activă (sau dacă a fost vreodată), cine răspunde, cum se face... Că așa e la noi - se arată morcovul, dar de fapt e doar o poză (și și aia e de fapt trasă la xerox, nu e una a legumei reale)...
Nu vrei gratis?
Și care e de fapt afacerea? Produci ceva? Oferi servicii?
Tu de fapt ai vrea să îți monteze cineva un sistem fotovoltaic, dar tu să nu dai niciun ban (sau aproape); corect?
Nu, nu vreau gratis. Cred ca imposibl sa obtii gratis.
Am 3 pensiunii ridicate pana acum si as vrea sa le trec pe toate 3 pe panouri pentru a imi reduce costurile
Păi cu asta trebuia să începi. Da, era vorba despre un program de subvenționare a energiilor verzi la micii întreprinzători; din păcate, nu știu care este acum stadiul acelei inițiative, dacă mai e activă (sau dacă a fost vreodată), cine răspunde, cum se face... Că așa e la noi - se arată morcovul, dar de fapt e doar o poză (și și aia e de fapt trasă la xerox, nu e una a legumei reale)...
Nu cred ca mai este in vigoare programul guvernamental parca casa verde se numea..altfel nu am auzit de altfel de finantari.