Foarte de incredere
niciodata nu am avut probleme cu ei
poate problema e de la cel care a pus coletul ca de altfel in max 48h ei livreaza.
Verifică awb, și dacă coletul se află în posesia Fan de o săptămână, ia contact cu ei.
Nu ai awb? Solicită l de la expeditor.
Eu nu am avut probleme cu ei. Ai sunat la ei la sediu, să vezi daca a ajuns vreun colet pe numele tău?
În clasa a III-a aveam așa-numitele "lecturi lunare" (adică doamna învățătoare alegea o carte de la Editura Arthur, o comanda în 22 de bucăți prin "Fan curier" și ne punea să o citim în decurs de 30 de zile sub amenințarea că ne pune întrebări din carte și ne dă calificativul "Insuficient" dacă nu știm; bineînțeles că nu ne-a ascultat niciodată). Așa de mult a întârziat o livrare de la "Fan Curier" că n-am avut carte pe luna februarie!
Buna! Sunt de incredere. Am primit si am trimis colete si nu am avut probleme. Incearca sa ii contactezi si sa vezi ce s-a intamplat. Posibil totusi sa fie o problema la cei care trebuiau sa trimita coletul.
Până și poșta română este de încredere, ideea este că până și cei buni mai fac greșeli.
Depinde de cei de la care ai cumpărat respectivul lucru. Fan Courier doar ți-l livrează, de obicei in 2-3 zile lucrătoare.
Mariand67 întreabă: