Defineste "rasplatita pe masura" si mai ales povesteste-ne oleaca de ce nu apelezi la o companie care se ocupa cu asa ceva (eventual mai multe companii).
Pai eu am o firma deschisa pentru asa ceva, eu vreau sa imi formez o echipa, am niste idei, eu abia acum invat programare, de aia am nevoie de niste programatori buni ca sa invat, si pe langa asta eu m-am ocupat pe partea vanzarilor. am avut niste programatori, am lucrat impreuna, dar ei s-au dus in Anglia, unde bineinteles, pe langa faptul ca s-au mai dezvoltat pe partea asta sunt si platiti. EU vreau sa construiesc un site complex care ne-ar aduce o gramada de bani . Ideea este buna si o sa faca bani, doar am nevoie de cineva care sa-i fie programarea la degetu mic.
Sunt online de vreo 20 de ani si am vazut zeci de idei bune care s-au dus pe *** fara vreun motiv clar. Cam la ce te gandesti? NU e nevoie sa imi dai detalii, doar in mare, ca sa iti zic o parere/o sugestie. Legat de organizare, raman la parerea ca initial ar trebui sa iti dezvolte altii site-ul si oamenii tai sa se ocupe doar de intretinere. Uite, de exemplu Softpedia colaboreaza cu un designer din afara pentru interfete si au om in interior care se ocupa de coding/intretinere/seo.
Un site de prezentare turistica, care sa faca reclame la hoteluri, punsiuni, hanuri si vile contra cost bineinteles.
Si ce ai putea face mai bine ca turist.info si booking.com?
Probabil vrea un programator care sa faca si web design si SEO si ce mai trebuie la site, tipic romanesc
Pai dupa um se vede am zis o echipa, deci practic se intelege
Fratele meu inteligent, cand zic programare ma refer la tot ce tine de adica PHP, MYSQL, Adobe dreamweawer, html, css, etc. Crede-ma stiu sa fac diferenta dintre web design si programare, inteligentiilor care sunteti.
Faptul ca ai introdus Adobe, html si css in aceeasi oala ca si programarea e clar ca nu ai notiunea de programare web si design web.
Si ia zi cat platesti?
Te pot ajuta eu cu designu :d... si poza de pe TPU o am din 2011, ignora asta te rog. Contact https://www.facebook.com/laurentiu.mihai.165685