| Ghengbeng18381 a întrebat:

Salut TPU, ce părere aveți despre Bit GPT definity, am căutat pe net si pana si Țiriac "ar fi vorbti" la tv despre aceasta aplicatie care promite sa te îmbogățească.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu te imbogateste cu nimic, ci te invata sa scrii mai frumos si mai elevat, doar daca esti capabil sa-i ceri acest lucru, explicandu-i ce vrei in detaliu.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Zici tu ca Tiriac s-a jucat cu cripto?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ahhh, nu va era dor de Violleta2022, cum raspunde ea micuta doar sa raspunda cand nici macar nu stie la ce raspunde.

| gabicoo a răspuns:

Despre mersul la muncă ce zici? Îmbogățirea rapidă nu există! La începuturile sale și Țiriac a muncit pe rupte: antrenor, manager, etc.

| johnnny123 a răspuns:

Dacă scrie "pe net" atunci cu siguranță e adevărat, nu?

Doar câteva probleme:

1) Dacă cineva ar putea să facă o aplicație care să îmbogățească pe toată lumea, de ce ar face-o publică în loc să o țină secretă și să o folosească doar el? Este ca și cum cineva ar descoperi o formulă magică de a câștiga la pariuri și ar spune-o tuturor. Practic nu ar mai avea nicio valoare, pentru că a doua zi industria pariurilor s-ar prăbuși.

2) Țiriac are o avere de 2 miliarde de dolari... Mă îndoiesc profund că-și pierde vremea testând aplicații de îmbogățire rapidă

3) Chiar dacă prin absurd Țiriac ar fi testat această aplicație, de când este Țiriac o autoritate în domeniul tehnologiei? El și-a făcut banii în cu totul alte domenii.

| Dandiiiiiiii a răspuns:

Pe net sunt multe reclame false ca Tiriac, Halep, nume cunoscute au castigat cripto. Sau ca medici cunoscuti s-au tratat si recomanda. nj stiu ce otrava. Uita-te la cine scrie. Apoi intreaba-te daca e adevarat. Nu e adevarat deloc. Nici nu a vorbit, daramite sa riste. Cei bogati nu asa fac banii.

| ShebazJohn a răspuns:

Kualitee is a comprehensive software testing and quality assurance platform that empowers organizations to enhance the quality and reliability of their software products.
https://www.kualitee.com/

| Kameyla a răspuns:

Buna, este o inselatorie.