| Bam64 a întrebat:

Cine imi poate explica cum naiba sa vand pe eBay fara a primi suspendare? Sunt in Romania.Ce ar trebui sa selectez la Shipping si ce tip de curierat?
Am ceva ce vreau sa vand cu o suma de 150-250 USD.Care este problema ca imi da suspendare?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa ai varsta minima de 18 ani si sa ai cont bancar, legat, valid si verificat de Paypal.
Din cate vad eu, tu nu ai inca 18 ani si te sfatuiesc sa nu faci prostii, ca paypalul si ebay-ul nu se joaca cu conturile false si te blocheaza pe viata.
Cu vanzarea pe piata internationala, va trebuii sa cantaresti produsul pe care il ai, ambalat si sa mergi al posta sa ceri o calculatie de pret conform tarii unde trebuie sa trimiti produsul, greutatii si cu asigurare de transport.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai este un lucru pe care am uitat sa ti-l spun:
daca ai reusit cumva sa pacalesti Ebay-ul si paypalul si ai vandut un produs, incasand banii, produs pe care nu-l trimiti sau clientul nu-i multumit de el, clientul iti poate reclamatie si ti se iau automat banii din cont.

| Bam64 explică (pentru Violleta2022):

Stiu lucrurile astea destul de bine.Totul este legal, am cont bancar conectat cu paypal.Stiu destul de bine si cum sta treaba cu posta.Si, de unde pana unde spui tu ca eu nu am 18...
Ti am aratat cumva fotografia buletinului meu ca sa-mi comfirmi asta?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bam64):

Stiu cati ani ai, chiar din declaratia ta de acum cateva zile, uite aici:
"în 12 Noiembrie | Bam64 a întrebat:
Salut TPU.Sunt la liceu si am 17 ani..."
Asadar, da-mi voie sa ma indoiesc ca ai avea tu Paypal si Ebay - legale si corecte, neavand inca varsta legala.

Oricum, pentru cultura ta generala, arhiva TPU tine minte, tot ceea ce scrii pe forumul asta. Uite aici:
https://www.tpu.ro/utilizator/abaquq/intrebari/

Ceea ce am scris mai sus nu este un fapt.Nu te oblig sa ma crezi, fiindca au fost niste circumstante pe care nu pot sa le spun din cauza timpului irosit aici si nici tie nu ti-ar fi interesant.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Bam64):

Nici nu ma interseaza sa te cred, eu ti-am pus marturia in fata a ceea ce tu ai declarat singur, aici pe TPU.
Ca ai uitat ce ai mintit ieri, asta-i doar problema ta.
Ce trebuie sa intelegi tu este ca, nu pe mine ma afecteaza minciuna ta, ci pe tine!

Chiar nu mai e rost sa vin cu afirmatii.Mersi pentru detalii.
Apropo, mi-am restabilit contul între timp.Cuiva o sa-i fie bine venită această informatie!

| johnnny123 a răspuns:

Noi de unde vrei să știm de ce primești tu suspendare pe Ebay? Cu siguranță nu de la tipul de curierat pe care-l alegi.

| Bam64 explică (pentru johnnny123):

Pai asta e problema.Cum plasez un produs imi da suspendare...
Si fac orice treaba cu informatii necesare etc