Ori nu ti-l trimit daca verifica legislatia, ori vei avea probleme cand vei incerca sa il ridici din tara. Cel mai bine e sa nu te complici.
Citeste " termeni si conditii" http://chemicalwire.com/terms-and-conditions/
Depinde ce anume vrei sa cumperi, unele lucruri ar putea fi legale in Anglia dar ilegale in Romania
Asta e problema ca la terms and conditions spune ca ar fi ok in orice tara din Europa. Insa ce vreau eu sa iau stiu clar ca e ilegal...dar ma gandeam ca daca e site de unde sa cumper nu ar fi probleme
Daca este ilegal in Romania nu comanda Si eu vroiam sa cumpar ceva din Statele Unite dar la noi este interzisa acea substanta din pacate.
Pai si ce o sa se intample? nu imi vine pachetul acasa? si dupa ce am citit eu pe wikipedia...si in Anglia este interzisa substanta din 2009...nush dc se da pe site-ul acesta
Mersi de raspuns ...dar eu tot cred ca nu prea au ce imi face... daca ar fi ilegal nu as putea cumpara pe o adresa din Romania
Ba da, poti cumpara, cei din Anglia nu au obligatia sa verifice daca substanta este sau nu legala in Romania, tu trebuie sa faci asta, iar cand pachetul va fi verificat nu poti spune ca nu ai stiut despre acea substanta care este interzisa
Ori nu ti-l trimit daca verifica legislatia, ori vei avea probleme cand vei incerca sa il ridici din tara. Cel mai bine e sa nu te complici.
anonim_4396 întreabă: