Daca tu ai primit euro si asa ii ai in balanta, de ce vrei sa-i transferi in dolari?
ca sa pierzi la conversie?
Pai ti-i transferi in contul bancar, in ce moneda vrei tu, dar nu uita: fiecare conversie (convertire) dintr-o moneda in alta, inseamna pierdere de bani.
Mergi la categroia MONEY
Apoi selectezi: SEND or REQUEST MONEY
Alegi ceea ce doresti, sa trimiti sau sa primesti bani
si introduci adresa de email a destinatarului, iar urmatorul pas apar 2 casute "You'are sending" si ""recipient receives" cu valoarea monedei pe care tu o poti schimba din euro in dolar (atentie ce dolar selectezi! american australian sau canadian).
Introduci suma si apoi pui o descriere sumara cine trimite banii si pentru ce plateste, dupa care apesi butonul de "SEND" sau "SUBMIT".
Nu cand trimit banii, cand expediez conversia se face automat in orce moneda e nevoie, dar efectiv la balance, contul sa nu mai fie in euro dar in dolari.
Eu ii primesc in dolari, si asa as vrea sa si ramana! Probabil când am creat contul am selectat euro.
Asta nu am de unde sa stiu... verifica-ti datele personale, tara unde ai declarat ca esti, moneda nationala si evident, setarile.
Daca tu ai primit euro si asa ii ai in balanta, de ce vrei sa-i transferi in dolari?
ca sa pierzi la conversie?
Pai ti-i transferi in contul bancar, in ce moneda vrei tu, dar nu uita: fiecare conversie (convertire) dintr-o moneda in alta, inseamna pierdere de bani.
In etapa de trimitere te referi?
Cand alegi optiunea Send money, apare o caseta in care trebuie sa introduci adresa de Paypal a celui caruia doresti sa ii trimiti,
apoi o sa vezi pe ecran 0, 00, unde trebuie sa introduci suma dorita, si chiar dedesubt, e o alta caseta de unde poti schimba moneda.
Mai poti adauga o moneda anume, pentru a primi bani pe cont direct in aceasta moneda.
Dai click pe Paypal balance, apoi Add currency - si alegi moneda dorita. (cand trimit tu bani, se va folosi momenda standard a contului bancar atasat).