| kiiikiikik a întrebat:

cum pot strânge pana la vacanta niste bani ca sa îmi pot acizitiona un Xbox one. Pana acum am cam jumătate din suma necesara. Nu vreau sa aud chesti, de genu spune-i mamei tale ca daca, speli vasele sa iti dea un leu. Ceva mai serios.

Răspuns Câştigător
| yomiky123 a răspuns:

Pai daca esti de la tara poti sa te duci pe la vecini sa.i ajuti sa plantezi sa sapii stii tu chestii de genul, daca esti de la oras ...Hmmmm nu prea stiu poate plantezi plante sau faci munca de aia sau chestii de genul sau poti sa.ti iei alocatia luna de luna si cred ca o sa strangi sau in loc sa-ti iei pachet de 5 lei sau cat iti da maicata iti iei de 2 lei sau cam asa :* Mult noroc, Funda?

| IONELLA100 a răspuns (pentru yomiky123):

Buna.Poti sa te inscri la ladys ai numai de castigat. Ai 42% discount. Poti castiga pe luna banii in funtie de suma palsata. Daca vrei sa te inscrii uite linkul http://ladys.ro/? affId=FN4rIeEt eu sunt consultant si te pot ajuta cu ce vrei.

5 răspunsuri:
| William a răspuns:

Presupun ca nu ai 18 ani deci nu iti poti lua un loc de munca serios. Ai putea sa vinzi din bijuteriile parintilor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vinde ti calculatorul

| Darius392 a răspuns:

Pai xbox-ul e scump, deci iti trebuie multi bani...
Ai putea sa strangi bani chiar pe net, sau sa imparti pliante de la supermarketuri sau sa devii reprezentant, gen Avon...
Funda?

| alinbogdann a răspuns:

Imparte pliante de la supermarketuri...