| maikkan_3534 a întrebat:

big grin

ajutati-ma cu o parere

Destul de recent am in gand sa ma angajez undeva sa pot face niste banuti ca parintii mei nu o duc prea bine si eu am nevoie in permanenta nevoie de bani sad deci uite cum stau lucrurile:
-ma gandesc sa dau anunt pe internet pentru distribuirea pliantelor/flutrasilor in orasul meu, part time [cam 2-3 ore pe zi] 30lei/zi.

Credeti ca se merita? big grin

dau funda :*
P. S: Am 16 ani

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa inchei contract individual de munca, ai varsta necesara. Iti doresc sa ai succes doar ca 10-15 lei pe ora, cat te gandesti tu, este prea mult la ora actuala, cand salariul minim brut pe tara este de 670 lei pentru un program de 170 ore lunar, revenind cca 3, 94 lei pe ora. Sa fii foarte multumit daca iti gasesti de impartit pliante pentru 5-10 lei pe zi si asta doar cateva zile pe luna. Succes si numai bine!

3 răspunsuri:
| maikkan_3534 explică:

Scuzati exprimarea laughing

| CM7YRE a răspuns:

Poti sa faci asta sau poti lucra online, uite aici niste metode cum sa faci bani http://artnmagic.wordpress.com/despre-si-cum-sa-faci-bani/

| problematic a răspuns:

Trimite-mi adresa ta de e-mail printr-un mesaj (vezi in stanga la meniu) si te pot ajuta. Este vorba de o jumatate de ora pe zi in fata calculatorului.