| Kindal38 a întrebat:

Salut TPU! Daca am o proprire pe card de la akta de 600 lei si vreau sa transfer de pe paypal 500 lei pe card imi va opri datoria? Sau pot sa-i folosesc linistit?

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Trebuie sa i ti plătesti datoria tu te gîndesti doar la tine? Nu merge asa, cei care te au imprumutat i si vor banii inapoi nu doar tu sa traiesti si sa o duci bine, ai datorii le plătesti, si după mori de foame o lună asta nu e treaba nimanui.Cinstea este un lucru rar in România, toti vor bani doar pentru ei sa si faca ei mofturile lor, si datoriile da le in măsii, sa astepte.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca iti va lua banii din cont, imediat cum apar acolo, fiindca asta inseamna executare silita, in caz de poprire.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Proprire pe card.
Pe card nu există bani.
Nu poți transfera bani pe un card, căci el este doar un instrument de acces la un cont bancar.
Astfel ai poprire pe un cont bancar asociat cu un card.
Orice bani care intră în acel cont, că vin din Paypal sau de oriunde, vor fi retrași pentru plata acelei popriri. Astfel, nu vei acea acces la ei să îi folosești.

| mihai69 a răspuns:

Poți să nu-i folosești, deoarece imediat ce intră în cont, vor fi virați celui către care ai de achitat datoria.

| Zuzu1991 a răspuns:

Singurii bani pe care nu tii blocheaza automat la o poprire sunt cei din salariu, si aia minus o treime
ORICE altceva tii ia, chiar mie mi-a luat bani din salariu care erau in cont inainte de a se pune poprirea angry