| adelinocb a întrebat:

dacă cineva mi-a virat o suma de bani bancar și a trecut o zi, mai poate anula transferul?

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Stie de la cine are banii, dar se teme sa nu ii ia ala inapoi laughing

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deja au trecut 3 zile de cand ai pus prima oara intrebarea asta! :)
Verifica-ti contul bancar, ca ar trebui sa ai banii intrati!

https://www.tpu.ro/utilizator/aasoiz/intrebari/

| Wr3nch a răspuns:

Da nu ar fi mai fain sa mergi la banca sa verifici in loc sa pierzi vremea aici? laughing

| adelinocb explică:

Verific după revolut, și nu mi au intrat.

| doctorandus a răspuns:

Atentie ca daca nu stii de unde provin banii si ii transferi altora, vei intra *sigur* in vizorul Politiei si vei ramane fara conturi bancare multi ani.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru doctorandus):

De cand verifica politia conturi bancare fara mandat?

| doctorandus a răspuns (pentru suntserios):

Pentru spălare de bani: e în primul rând sarcina băncii să vegheze să nu fie cumva săgeată. Săgețile sunt foarte ușor de prins și mereu pică prost. Pe avocatnet se plângea unul că nici măcar n-a fost trimis în judecată, dar de ani de zile nu poate deschide conturi bancare.

| Nume6 a răspuns:

Te duci la bancă și întrebi sau dacă ai contul bancar pe telefon e și mai bine verifici de acolo. De obicei nu, pentru că transferurile se fac extrem de repede.

suntserios

Nu mi ai raspuns... de cand urmareste politia conturile bancare fara mandat?

Daca faci operatiuni suspecte, banca e cea care anunta Politia. Sau daca alta banca se plange ca Icsulescu a comis frauda, banca lui va anunta Politia.

suntserios

Ce treaba au fraudele bancare cu intrebarea?

Deci, da, Politia poate vedea conturi fara mandat, cand banca le pune datele pe tava si le zice: cercetati-le.

suntserios

E vb de procurori nu de politisti si

" în cazul în care există indicii temeinice cu privire la săvârşirea unei infracţiuni şi există temeiuri pentru a se crede că datele solicitate constituie probe"