| JakeVladimir a întrebat:

Salut TPU! Dacă doresc să mă duc vara viitoare să muncesc la mare ca ospătar, cam cât se câștigă? cât de obositor este? Se ofera si cazare? Se poate lucra de la 16 ani?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Se poate si la 16 ani.

sunt locuri care ofera si cazare, mai complicat probabil pentru minori neinsotiti daca e sa fie si legal

| Hyperion7 a răspuns:

Ai posibilitatea de a lucra de la 16 ani.
Salariile diferă de la restaurant la restaurant și exista și riscuri aferente
Uite un material:https://youtu.be/O4xsPBl-TzI?si=cYUHfIlx-5eRiWIC
Așa că mare grija!
Btw, te poți interesa printre prieteni, colegi, sunt sigur că sunt și care au fost la mare sa lucreze.

| Dragobeta a răspuns:

Am vazut ca restaurantele din hoteluri ofera cazare. De restul nu stiu. Dar decat intr-un hambar cu altii, mai bine o camera de hotel.
Atentie, de la 16 la 18 ani ai nevoie de acordul parintilor/tutorelui.
Inainte de inceperea sezonului ei dau deja anunturi de angajare. Fii pe faza. Si intreaba direct de acordul parintilor sa nu ajungi acolo degeaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate lucra de la 16 ani cu acordul părinților! Cele mai scumpe restaurante sunt în Mamaia și Costinești! Acolo îți recomand să te angajezi dacă vrei sa câștigi mulți bani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca gasesti posturi dar poate daca cauti in Bucuresti sigur gasesti chiar si fara acordul parintilor.

| Raresfrt a răspuns:

Salut,salariul depinde de local am auzit ca in mare este 3000 de lei, exista si cazare gratis, dar de multe ori camerele sunt deosebit de mici si murdare, iar programul poat efi obositor!
Iti sugerez sa incerci si meseria de ajutor de bucatar!