Aceasta metoda iti aduce sute de like-uri pe zi, de la oameni din Romania. Eu am facut 26000 de like-uri la o pagina din Romania in doar o luna. http://cumfacbanipenet.no-ip.org/cum-aduc-likeuri-la-pagina-de-facebook.php Funda?
In mare parte am inteles ce sa fac, dar e gratis treaba asta cu situ respectiv.
Caci nu scrie acolo doar ce sa fac... nu da detalii despre plati daca se plateste?
Este 100% gratis. nu trebuie sa platesti nimic
Si frumoasa si isteata mersi.
Cu reclame Facebook rezolvi repede si like si trafic pe pagina.
Daca faci chestii cu 'da click sa vezi cine ce si-a cumparat din piata' doar enervezi si o sa se apuce lumea sa iti comenteze urat. A fost asa o campanie impotriva ziarelor care postau 'stiri' sin astea pe pagina lor de Facebook.
O metoda buna de promovare e sa-ti convingi prietenii sa-si convinga alti prieteni sa intre pe pagina, sa se intereseze etc. O alta metoda buna e ca dupa ce faci vreo 10-50 de like-uri (sau oricand vrei) sa faci anumite concursuri pe pagina, de exemplu premiu 1- un produs gratis premiul 2-nu mai stiu eu ce. Colaborare poti face si cu alte pagini de facebook, cam la fel de populare ca a ta ar fi mai bine ca nu e asa usor sa te "inhaitezi" cu pagina ta, care de exemplu are sute de like-uri cu una care are mii. O alta metoda ar mai fi sa-ti pui niste prieteni sa-ti faca reclama pe diferite jocuri/site-uri si in acelasi timp tu ii poti rasplatii cu ceva "pozitie" pe pagina de facebook (de exemplu "director de publicitate" sau "director de imagine ) sau cu bunuri materiale. Nu prea le am cu paginile de facebook si reclamele, dar sper ca te-am ajutat.
×ßafta!
GeOrgiii07Dya întreabă:
onii1997 întreabă:
andreiscripcaru întreabă: