| bogdanmatei33 a întrebat:

Salut TPU,

Doresc sa imi fac un magazin online cu hainute pentru copii si am nevoie sa ma ajutati din experienta voastra cu recomandari pentru firme care concep site-uri, am cautat pe google dar as vrea sa fiu sigur si sa imi recomandati voi daca ati lucrat cu cineva si ati fost multumiti.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| LXandro a răspuns:

Buna Bogdan,
Cei de la www.prodigitalmedia.ro au facut un magazin de jucarii, www.toysmall.ro, poate te inspiri de acolo. Succes!

1 răspuns:
| Dismally a răspuns:

Trebuie sa tii cont de mai multe lucruri daca vrei ca site-ul sa aiba succes. In primul rand trebuie sa fie foarte bine optimizat - aici intra totul de la numele site-ului, la formularea textului, alegerea cuvintelor cheie care au mai multe cautari etc. Daca nu este optimizat bine nu va fi gasit pe primele pagini la o cautare pe google spre exemplu deci nu va exista site-ul. Pe urma trebuie sa te gandesti la dimensiunile site-ului. La un site micut cu produse putine alege o platforma care consuma mai putine resurse, sa nu platesti degeaba gazduire de peste 500 euro pe luna. Firma cu care alegi sa faci site-ul nu conteaza foarte mult, vezi doar care par seriosi, care au oferte mai bune. Nu pot sa iti recomand nici o firma pentru ca nu stiu, eu mi-am facut singur site-urile happy