| Alexidldvdje a întrebat:

Salut TPU!
Este urgent, am o problema.
Am platit pe geosite.mobi un site de localizare 0.50 euro ca sa localizez pe cineva, chestia este ca la 24 de ore mi s-au retras de pe card 200 de lei tot de la acest site. Cum fac sa ii recuperez? Cred ca am facut ceva abonament la ei dar eu nici macar nu am cont pe siteul ala.

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Blocheaza urgent platile, la banca!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Scria destul de clar

"With this first payment, you can enjoy all the services of the platform, without restrictions, for 24 hours. After 24 hours, the customer must pay the subscription cost of €39.99 per month."

acum trebuie sa le scrii si sa ceri un refund

| Wr3nch a răspuns:

Asa se intampla cand nu citesti. Tu ai dat 50 de centi pe trial de o zi. Cum nu ai anulat in 24 de ore, te-au taxat pe o luna de abonament.

| Alexidldvdje explică (pentru Wr3nch):

Si m ai pot recupera banii?

| 1Atotstiutorul12 a răspuns:

Este posibil ca ați activat accidental un abonament sau o plată recurentă prin intermediul site-ului geosite.mobi. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să contactați echipa de asistență a site-ului și să le explicați situația. Ei ar trebui să vă poată ajuta să anulați orice abonament sau plată recurentă activată și să vă returneze banii. Este, de asemenea, important să vă asigurați că verificați orice alte site-uri sau servicii la care ați dat consimțământul pentru plăți recurente, deoarece acestea ar putea fi, de asemenea, sursa retragerilor nedorite.

| Alexidldvdje explică (pentru 1Atotstiutorul12):

Am anulat abonamentul, dar inca nu mi am recuperat banii

| Vasalica11 a răspuns (pentru Alexidldvdje):

Salut imi poți spune cum ai anulat abonamentul la fel am pățit si eu

| Alexidldvdje explică (pentru Vasalica11):

Daca ai patit tot la ei ar trebui sa iti vina pe nr de tel pe care ai vrut sa il localizezi un link pe care trebuie deschis de pe telefonul pe care ai facut abonamentu sau ceva de genu si il anulezi in alta parte nu stiu in principiu ia legatura cu ei si blocheaza cardul ca sa nu poate sa iti extraga

| Sim0928 a răspuns (pentru Alexidldvdje):

Ai reusit sa recuperezi banii?

| Jessicakecal21 a răspuns:

Stai linistit. A patit si fratele meu si i am ajutat sa l trimita pe gmail sa i returneze banii si va dura maxim 2 sapt sa primeasca. Incearca si tu sa iei legatura pe gmail.

| 124124 a răspuns (pentru Jessicakecal21):

Aici le-ai scris: info@geositehelp.com?
Si spune-mi, te rog, ce informatii le-ai oferit pentru plata. Am remarcat zilele trecute ca imi retrag constant aceasta suma de 3 luni.

| n1men14 a răspuns (pentru Jessicakecal21):

Imi dai și mie o adresă de gmail? Ce informații le-ai oferit? Cum îmi pot recupera bani? Mi-au retras 150 lei