| Aidin2014 a întrebat:

Salut TPU,
Exista cerere pe piata muncii din Romania pentru limba persana (farsi) si limba turca si care ar fi salarile respective pentru fiecare
Multumesc

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Sunt limbi de nisa. Mai degraba germana daca vrei ceva cautat si bune platit

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu exista cerinta, fiindca limba vorbita si scrisa pe teritoriul Romaniei este limba romana.

| Aidin2014 explică (pentru Violleta2022):

Daca ai dat un astfel de raspuns banuiesc ca traiesti intr-o pestera

| CIaudiu a răspuns (pentru Aidin2014):

Ea e userul Jassmina, in caz ca te miri de unde atatea raspunsuri inutile si gresite, doar ca si-a schimbat numele ca ajunsesera toti sa ii faca reprosuri pe baza raspunsurilor ei eronate. E o abordare des intalnita la ea. Cred ca e a 4-a oara cand o face.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Aidin2014):

Am o prietena in tara care este turcoiaca, atat ea cat si familia ei nu si-au gasit niciodata, dar absolut niciodata loc de munca unde sa vorbeasca limba turca.
Ia de citeste stirile interseaza-te, ca stilul asta de mentalitate te duci de rapa.
In ce priveste unde traim unul si celalat, este evident ca tu esti cel care traieste in pestera, pentru ca eu traiesc de peste trei decenii, intr-una din cele mai mari metropole din lumea occidentala.
Dupa cum vad, ai numai 22 de anisori si abia ai iesit din adolescenta, deci nu prea stii ce se intampla in lumea reala.