| OtherNews07 a întrebat:

ieri voiam să-mi deschid un cont de PayPal, iar când mi-am trecut anul nașterii 2003, scria că trebuie să am minim 18 ani ca să-mi deschid cont; am vrut să pun anul nașterii 1998, dar m-am gândit că-mi vor cere pe urmă o poză a buletinului, își vor da seama de vârsta mea și nu voi mai putea folosi PayPal-ul nici după 18 ani. Actual, mi-am deschis un cont de Xapo, portofel virtual de bitcoini și ethereum, iar la acesta e aceeași chestie: "Trebuie să ai minim 18 ani ca să utilizezi serviciul nostru„ dar nu am mai luat în seamă, am scris anul 1998, dar acum îmi cere o poză a buletinului sau pașaportului (încă nu am buletin) ca să verifice id-ul, și nu știu dacă e bine să le-o dau cred că ar verifica și datele, nu numai id-ul și și-ar da seama de vârsta mea reală.La Coinbase permite și utilizatori sub 18 ani, dar nu acceptă țara noastră, dă «Country code founded», mai am Blockchain dar acesta nu prea se folosește, de exemplu eu vreau să scot
0. 00004199 BTC de pe BitMaker și nu permite decât Xapo ori Coinbase wallet. Deci doar Blockchain este singurul portofel virtual securizat de bitcoins care permite utilizatori sub 18 ani și din țara noastră, dar nu știu dacă sunt alte portofele virtuale de bani precum PayPal, care să permită utilizatori minori.
Oricum, spuneți-mi ce e mai bine să fac: să pun data nașterii falsă ca să-mi fac cont acum sau să aștept până la 18 și să-i fac mamei mele până atunci.

Răspuns Câştigător
| Andrei719273 a răspuns:

Faci contul pe numele unuia dintre parinti. Trimite fara frica poza cu buletinul unuia dintre ei. Cand pui cardul de credit la cont va fi putin complicat, citeste cu mare atentie.

Daca nu ai contul verificat in baza unui document care atesta varsta declarata, nu poti face setari precum adaugarea unui cont bancar sau a unui card de credit. Nu te juca cu varsta falsa si alte abureli de genul cand vine vorba de servicii precum PayPal. E ca si cum ai face cont la misto la banca, de unde ai deduce si niste consecinte pentru nerespectarea regulamentului impus etc... Am avut si eu odata problema asta cu varsta, niciodata nu m-am gandit sa pun varsta falsa umbland cu sume maricele.

Bafta

2 răspunsuri:
| Albinuța767 a răspuns:

Tu nu mai fa chestii din astea că s-ar putea să nu-ți mai de-a voie la 18 ani. Nu cred că o sati ceară poza de buletin dar o să îți ceară CNP-ul. Mai bine faci mamei tale. Și eu aveam cartelă Orange și am vrut să mă abonez la un playlist de muzică trebuia CNP-ul eu mi-am băgat CNP-ul de pe certificat și nu mă lăsat deoarece eram minoră. Aveam 11 ani normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A doua varianta,fa-i mamei tale! Pentru ca,dacă tu nu ești titularul contului și nu poți face dovada ca ești major,nu vei putea folosi niciodată acel cont de PayPal. Iar banii,dacă ai pus vreoun ban in contul PayPal, vor rămâne la ei, in final, vor fi al lor, pentru motivul ca nu ai respectat termenii și condițiile! Așa ca fa cont pr numele mamei tale.
Îți urez succes si sper ca ti-am fost de ajutor!