Salut. Evident raspunsul il poti gasi doar tu. Investeste intr-un domeniu la care te pricepi. Care sa iti puna in valoare calitatile personale. A investii in ceva nu e un lucru pe care poti sa il aflii de la altcineva, ci este un lucru pe care tu trebuie sa il gandesti si sa il dezvolti folosindu-ti abilitatile. Spre exemplu, eu personal( avand in vedere cunostintele si calitatile mele) probabil ca as investii intr-o firma de IT, deoarece de fiecaredata cand tehnologia evolueaza, toata lumea evolueaza. Altcineva poate ar investii in agricultura sau mai stiu eu ce.
In primul rand 50k euro nu e o suma atat de mare incat sa te astepti la castiguri mari, cel putin nu o perioada de timp.
Ideal e sa investesti in ceva la care te pricepi, e mai simplu si mai usor
Salut, dac-aș avea 50.000€ aș investi în agricultură{arborele de Pawlownia care crește super rapid, cireșe, nuci etc.), sau turism..credemă este o super afacere, caută dacă vrei cartea: Pavel Corut-Cartea Creatorilor(Sute de retete concrete pentru facut bani) aici ai sute de idei simplificate de la A la Z, fară bătăi de cap. Sper c-am fost de folos.
Daca as avea acesti bani la varsta ta, nu as investi in nimic, pentru ca as considera ca nu sunt pregatit pentru asa ceva. In schimb, as face o facultate buna dupa care mi-as lua zborul in afara, bazandu-ma pe aceasta suma care m-ar ajuta mult la inceputul carierei.
Sebastian_Ciupleu_1996 întreabă: