Atunci choar nu stiu, daca e antifurtul stricat poate au fost inlocuite sau chiar nu stiu, ce am spus eu e parerea mea, eu sincer as da mai mult cu cateva zeci poate o suta pe machiaje de calitate dintr-o sursă sigura sa stiu ca nu imi ard porii si etc
Sunt multe combinații, de la influencerice de carton care le primesc gratis, la fake uri sau poate furate.
Nu am încredere în nimic se se vinde sau se promovează pe social media! Sunt falsuri și ele știu sa minta
Sunt produse 99% false sau expirate/ furate in unele cazuri dar mai rar, majoritatea sunt de pe shein alibaba etc. Pot arata identic cu celelalte si sa vina din Turcia sau mai stiu eu de unde
Sunt originale, am aflat ulterior de la o prietena care si a luat ca aveau un soi de antifurt pe ele, asta inseamna ca sunt furate?
Nu inseamna ca sunt furate 100%, daca erau furate nu faceau site pentru asa ceva, si nu aveau de unde sa fure cat pentru 100 de comenzi pe luna/sapt, dar originale nu cred ca sunt
Nu au site au doar o pagina pe Instagram care e privata, sunt originale 100% dar vin cu antifurt "jumulit" pe ele
Atunci choar nu stiu, daca e antifurtul stricat poate au fost inlocuite sau chiar nu stiu, ce am spus eu e parerea mea, eu sincer as da mai mult cu cateva zeci poate o suta pe machiaje de calitate dintr-o sursă sigura sa stiu ca nu imi ard porii si etc
boghdi întreabă: