anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU-isti! Prietenul meu are o dorinta maxima sa lucreze, dar nu are unde, deoarece ghinionul l-a urmarit peste tot. Vrea sa precizeze faptul ca are 28 de ani si nesansa de a finaliza liceul, datorita imposibilitatilor financiare din partea parintilor. El a fost singurul care s-a sacrificat sa renunte la scoala in acea perioada si sa mearga la munca, ca sa-si ajute fratii sa termine o scoala si familia. Dupa, mai tarziu a cunoscut o tipa s-a mutat cu ea, o perioada buna de timp (6 ani) au locuit impreuna, si-au facut planuri marete, a muncit maxim pe unde gasea, a investit tot in casa aleia si apoi l-a inselat cu altul, deoarece i-a oferit libertatea de a pleca in alta tara cu o prietena de a ei (pe motiv ca vrea sa vada si ea cum este in alta tara, dar ca il iubeste foarte mult si se va intoarce). S-a intors in pragul sarbatorilor de Craciun si i-a zis ca vrea sa puna punct relatiei. Lui i s-a parut suspecta reactia ei din acel moment si a decis sa vada despre ce era vorba, de ce vrea sa se desparta. A doua zi a constatat ca ea avea pe un altul. Vazand asta, prietenul meu a plecat, lasand totul in urma intr-un mod inconstient, renuntand la orice munca a lui investita in acea tipa. Acum, el se afla in alt oras (undeva prin Vrancea-Focsani), deoarece a vrut sa uite de tipa. Si-a propus sa o ia de la capat din orice punct de vedere, vrea sa faca un seral, sa se ocupe de viata lui, ca pana acum a avut grija de altii care nu au meritat gestul lui. Este dureros, dar sper sa reuseasca din inima sa-si revina pentru ca are o inima de aur. Tipul arata bine, este educat, vrea sa-si intemeieze o familie, dar inconvenientul este partea financiara si lipsa acelei diplome de BAC. Cauta orice, oriunde (constructii etc), chiar si pe internet sa se descurce ca sa-si faca banuti sa inceapa scoala. Are planuri marete si sper sa-i ajute Bunul Dumnezeu. Eu, l-am ajutat cat am putut, este cam greu. Isi doreste sa rezolve de unul singur, cam dificil in Romania. Care aveti posibilitatea sa-i oferiti un job ca si muncitor necalificat, deocamdata, va rog sa o faceti din inima, deoarece nu o sa regretati. Este un tip exceptional si foarte simpatic. Eu, unul ii admir puterea de a merge mai departe cu capul sus si neobosit fiind! Mai rar tipi ca si el! Daca si doriti sa va exprimati parerea, va rog sa o faceti! Iar persoanele care ofera un sfat bun, vor fi premiate cu o funda din partea mea! P.S. : Am decis sa postez acest anunt, deoarece niciodata nu se stie de unde se poate ivi un ajutor! Nu vrea bani pe ochi frumosi, ci vrea sa munceasca undeva (dar legal). Nu ii este teama de munca! ROG SERIOZITATE!

Răspuns Câştigător
| cupru a răspuns:

Buna! Am incercat sa caut pe net si cred ca am gasit ceva:
http://www.buletindecarei.ro/......ureat.html
Daca nu functioneaza am mai gasit ceva:
http://www.romanialibera.ro/......30438.html
Se pot gasi joburi pe net doar ca trebuie sa stai sa cauti (adica iti trebuie mult timp liber)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hmmm...nu stiu ce sa zic, nasoala situatie! Online sunt modalitati cu miliardele care iti promit ca faci bani, dar SUNT foarte foarte foarte putine acele care poti scoate ceva din ele! Daca el intentioneaza sa isi faca o familie nu poate in NICI un fel sa o intretina din banii facuti online!
Eventual nu stiu, sofer la ceva firma de curier sau altceva, am un prieten care lucra de dimineata pana seara sofer pe o duba de transport la un depozit de dulciuri si castiga destul de bine!

| BIOO a răspuns:

Salut! In primul rand va multumesc pentru raspunsuri! Situatia este cam critica, asa este + de asta am uitat sa mentionez faptul ca nu detine, inca permis de conducere. Din cate am inteles, s-a inscris la scoala si trebuie sa dea sala (este cam greu). Mai astept sfaturi, info si sper sa il rezolvam cumva. Macar acum, in ultimul ceas sa fim uniti si sa oferim o mana de ajutor unui semen al nostru. Deoarece de unde dai, Dumnezeu iti da! El nu doreste bani pe degeaba, ci sa munceasca cu drag si spor ca sa-si cladeasca un viitor!

| ButterflyGy a răspuns:

Vrancea nu-i poate oferi prea multe dpdv al locurilor de munca, daca tot nu s-a stabilit acolo, ii propun sa caute un oras mai mare, unde sunt mai multe sanse de angajare. multa bafta!