| Patrick20061997 a întrebat:

m-am gândit să plec in afara tarii, in Germania, la o fabrică de Zahar, ambalare si etichetare. Am sunat la ei, are sediul în Sibiu si ce am inteles ca se percepe o taxa de 600 lei pentru a fi sigur ca plecam. Mi s-a mai zis ca ne da o chitanță si contract de munca dupa ce plătim suma aceea, voi ce ziceți merită sau sa nu fie o țeapă?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Ai mare grija de aceste firme intermediare din Romania. Atatea strigate de ajutor am auzit de la romani creduli care au picat in astfel de plase si apoi stateau prin autogari ca nu aveau locuinta, bani de buzunar caci aceste firme i-au mintit luandu-le ultimii bani si nici cu loc de munca nu au vazut.
Daca ai prieteni, cunostinte in tarile din vest si au un loc sa te cazeze si pe tine si de acolo vei gasi loc de munca la firmele intermediare care sunt de 100 de ori mai serioase fata de cele din Romania. NU pleca singur prin firmele din Romania, vei regreta!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Țeapă clar.

| unicka a răspuns:

Unde se cere taxa clar e teapa! Un prieten a pățit asemănător cu o firmă din Arad i sa cerut taxa pentru acte de 500 de lei, a avut contract semnat tot in regula si cand trebuia sa plece nu a mai răspuns nimeni la telefon. De ce nu cauti pe Facebook ca sunt multe agentii fara comision? Si sa te interesezi daca este serioasă firma

suntserios
| suntserios a răspuns:

In 90% din cazurile cand se cere avans pentru asa ceva... e teapa

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

O firmă serioasă nu cere bani înainte. Țeapă.