Ai nevoie de scule profi, că nu reziști cu mătura și mopul.
Apoi de o mașină să cari sculele.
Greseala zero - ai platit asa-zisul web programmer din buzunar, in loc sa infiintezi intii firma si sa il platesti prin firma, urmind a fi cheltuiala deductibila asta. In ce oras intentionezi sa activezi? Posibil sa am ceva clienti pentru tine, dar depinde de zona.
Daca tu deschizi afacerea, atunci TU vei fi angajatorul si tu iti vei angaja personalul de lucru.
In firma ta, persoanele care vor lucra trebuie sa aiba experienta (dar recomandat este sa aiba si curs de pregatire! ) in domeniul de curatenie profesionala.
Cand iti pui in functiune website-ul (sau orice publicitate) trebuie sa fii pregatit ca in orice moment poti primi primele comenzi, dar si la eventualitatea sa nu primesti nici o comanda, chiar timp indelungat!
Trebuie sa ai materiale si scule de baza pregatite, chiar din momentul lansarii afacerii, precum si mijloc de transport adecvat.
Pe angajati trebuie sa le platesti chiar daca nu ai nici o comanda!
In primul rand trebuia sa iti deschizi societatea si apoi sa faci web site, nu invers!
Societatea se deschide in primul rand la Registrul Comertului.
Intereseaza-te daca si de ce avize este nevoie la o societate de curatenie, nu am idee ce acte si avize mai trebuiesc in plus.
Poti citi asa rezumativ cum se infiinteaza o societate aici : https://termene.ro/articole/infiintare-srl
Parerea mea pertinenta este ca te-ai aruncat cu capul inainte fara sa ai idee despre ce inseamna o societate comerciala!
claudiea79 întreabă: