Daca tu vinzi 100 de carti in 3 zile eu iti dau valoarea profitului
dar imi place ca ai alura de antreprenor evreu
Probabil pentru vanzarea aceea oricum trebuie sa ai niste acte sa fii pfa sau srl ...primul control de la politia locala iti va da o amenda usturatoare, asta pentru ca vorbim de o vanzare de tip targ, daca ar intra anaful pe fir ar fi mai rau
Pentru a face bani chiar si pentru o vara, as recomanda daca ai minim 16 ani sa te angajezi undeva
Deci dai 200 lei pe carti
sa zicem ca vinzi 4 carti, ca sa fim seriosi cine cumpara carti si la un balci?
deci 4*5 lei = 20 lei. Esti deja pe minus cu 180 lei.
Mai adaugi taraba care probabil e cateva sute de lei pe zi
deja esti pe minus cu 1000 lei
mega buna afacere.
sa nu mai zicem ca trebuie sa ai un srl / pfa ceva sa te lase primaria sa inchiriezi taraba si sa vinzi fara sa faci evaziune fiscala.
Poti sa le vinzi on-line si nu te intreaba nimeni de nimic.
Si poti sa le si citesti intre timp.
Am cumparat multe carti de pe olx si okazii.ro.
Daca esti baiat destept, nici nu astepti pana la vara, iti faci frumos un canal de Youtube si faci shorts cu ce te pasioneaza gen fotbal, ca sa-ti dau un exemplu concret cauta pe Youtube maxianfootball, un romanache cu creier care face bani de se plictiseste. Daca te apuci de acum, si pui cate un clip pe zi, care editarea unui clip n-ar trebui sa iti ia mai mult de 2 ore, in 2-3 luni deja te ridici calumea, ca sa-ti faci o idee tipul ala in iunie avea 30k abonati si acum dupa 7 luni are 4 milioane de abonati, doar facand clipuri basic sa zic, ca le poate face oricine.
Daca vrei sa pastrezi asta a ta cu vandutu si cumparatu, apuca-te de dropshiping da cauta si tu niste produse interesante in 2024 nici dracu nu mai cumpara carti, mai degraba intri si tu la chinezi cumperi obiecte de alea interesante la 2-3 dolari 50-60 de bucati si dupa pui bucata la 5 dolari, uite pe unu care arata un curs de dropshiping free, tot pas cu pas cauta jordan brown pe Youtube si vezi ca a postat un clip de 18 ore in care prezinta TOT.Dar in ambele cazuri atat cu Youtube dupa ce obtii monetizarea trebuie pfa cat si cu dropshipingu la fel, trebuie pfa.
Mersi de sfat! Să postez clipuri pe YouTube despre fotbal e o idee foarte bună. Cum a făcut Celine, care are 20 de milioane de abonați. O știi?
Da o stiu acum cateva luni si-a facut canalul. Daca vrei mai vorbim in privat de asta, da-mi tu cerere ca eu inca n-am grad.
Asa de curiozitate, canalul tau de Youtube cat de repede a crescut?
Pai a crescut binisor chiar destul de repede, cauta pe ytb @flush2023.
Nu pre vad cine sa cumpere carti in ziua de azi mai ales daca e si balci*
hrdcore întreabă: