| MihaelaDart a întrebat:

Nu stiu daca ma incadrez cu aceasta intrebare in aceasta categorie, daca nu rog sa o mute moderatorii/adminii.

Sunt in cautare de pe acum, pana cand va fi momentul fericit, sunt curioasa cat ajunge o nunta modesta in Romania, cam la 60-70 de persoane. Exclus rochia de mireasa, asta stiu ce pret ar avea, la care am pus ochii.
Ma intereseaza :
- de restaurant cat vine pret per meniu pentru o persoana
- ce taxa se da la biserica (daca cunoasteti la Biserica Greaca din Constanta)
- taxa la cununia civila
- foto-video
- decoratiunile florale (nu artificiale)
- costumul mirelui
-si cam ce mai trebuie la organizarea unei nunti.

*marturii si invitatii le exclud, pentru ca astea le creez manual...

Ma gandesc la ceva modest, nu dispun de multi banuti...

Multumesc anticipat!

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

1.000 - 2.000€ iti ajung.

| MihaelaDart explică (pentru mgtow):

Ai trecut prin asta? totusi doresc de la cineva care s-a casatorit sau la viitoarele miresici/miri... nu merg la pronosticuri si sa ma trezesc ca preturile depasesc 1000 ori 2000 de euro...

| mgtow a răspuns (pentru MihaelaDart):

Un var de-al meu a cheltuit atat dar variaza in functie de extrasuri care le adaugi, etc. Eu nu ma casatoresc, imi voi gasi jumatatea in paradis.

| sonya a răspuns:

Buna,

Iti voi reda niste preturi din Bucuresti, insa diferenta nu cred ca este foarte mare. Totusi, vor fi diferente si de locatie si de ceea ce alegi tu.

1. Meniul la un restaurant este in jur de 70 de euro. Acum in acesti bani intra si bauturile sau nu, in functie de locatia aleasa. Se poate sa fii nevoita sa platesti si locatia in sine, undeva la 300 de euro, insa nu e obligatoriu. Sunt restaurante care fac asta, insa nu toate, acum depinde ce gasiti voi.

2. Taxa la biserica este in jur de 300 de lei si apoi 100 de lei la fiecare preot care participa la slujba.

3. Cununia civila undeva la 500 de lei (taxele platite, analizele, certificatele medicale)

4. Foto-video, aici este tare greu. Preturile variaza foarte mult. Se gasesc oferte si la 500 de euro si la 1000. Acum depinde ce vreti voi si ce gasiti voi. Cam in jur de 1300 de euro pentru niste servicii foto-video ar fi ok.

5. Decoratiuniile florale undeva la 500 de euro. Depinde cate mese aveti si ce vreti voi sa faceti.

6. Costumul mirelui cam undeva la 500 de euro, cu tot cu camasi, butoni, pantofi, cravata sau papion.

7. Muzica undeva la 500 de euro. Acum daca vreti formatie, puteti plati si in jur de 1000 de euro.

Si sunt multe, multe lucruri la care trebuie sa te gandesti.

Cam astea sunt preturile in general. Iti dai seama ca pot fi difrite, insa e bine sa te pregatesti. Ceva modest la 70 de persoane, scoti mai bine de 5000 de euro din buzunar.

Daca mai vrei detalii, scrie-mi.

Pa, pa.

| MihaelaDart explică (pentru sonya):

Multumesc pentru raspuns.

Mai astept si alte raspunsuri de la cei care vor trece sau au trecut. happy

| rapp2020 a răspuns:

Cam 2500€

| GYGYLATINO a răspuns:

trebuie sa te interesezi tu sau unu din parinti tai va duceti la un restaurant luati legatura cu seful sau sefa ii spuneti cati ivitati aveti si la biserica vorbiti cu parintele dar vrei sa te mariti cati ani? de curiozitate

| MihaelaDart explică (pentru GYGYLATINO):

Nu doresc sa dau frau in tara sa intrebe ce si cum, mai ales la parinti, doream ca eu prin ajutorul internetului sa aflu.
33 de ani am happy.

| GYGYLATINO a răspuns (pentru MihaelaDart):

Multi inainte in primul rand. atuncea daca e mai intereseaza-te pate cineva de pe TPU o sa ti dea ceva la o suma considerabila pentru nunta etc

| AlexandraAlexa2014 a răspuns:

La restaurant meniul va fi 80 - 150 ron pentru fiecare invitat (depinde de meniul dorit)

restul nu am idee