Nu stiu daca problema pe care o sa vi-o adresez corespunde strict categoriei selectate dar am perceput ca este cea mai buna. Bun deci eu am o dilema ca sa zic asa.Pe scurt am o dilema cu preturile astea in general. Am cercetat si m-am uitat pe apple-store.com si cum site-ul asta este cel original si cel principal am crezut ca preturile sunt outrageous(incredibile).Ca sa-mi intelegeti mai bine problema, eu vreau un telefon nou si anume un iPhone 5s. Dau eu search pe emag.ro la iPhone 5s 32GB si vad 3599 lei ( 36 milioane ) Mi s-a parut un pret super exagerat...bun.Dau un search pe Apple-store sa vad si acolo. Cand ma uit, iPhone 5S 32 GB Unlocked ( Merge pe orice retea ) 750$ (2549 lei; 25 de milioane ) DIFERENTA DE 10 MILIOANE. Acum o sa spuneti ca ma va costa transportul.Ba din contra aici spune ca transportul este gratis.Este gratis doar in america sau cum vine asta? Mi se pare imposibil sa fie gratis deoarece sunt si taxele vamale etc. Ma ajuta si pe mine careva? Si mai mult as vrea sa ma ajutati cu dilema asta de ce preturile sunt atat de mici in america si de ce nu este lume ( sau poate este ) care face afacere din asta ( Cumperi 10 iphone 5s pentru 25 milioane si le dai cu 30 si asa scoti 50 milioane. 30 milioane pentru iPhone nou nout e super bine pentru unii romani care inca nu au auzit de preturile din afara.HELP!
PS : M-am uitat la preturile de PS4 ( vrea sa isi ia un prieten ) si a zis ca in Romania este 1799 lei ( 18 milioane ) si am dat un search pe un site ( bestbuy.com) si costa 13 milioane.Ce sa cred? Ca fac afacere pe forumuri si cumpar 10 ps4 cu 13 si le dau cu 15? Sau tot ce am scris aici este de fapt o mare greseala.Va astept parerea
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (52.14.75.161) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro