In primul rand daca nu e asa buna pe langa alti oameni cu mega talente o sa dai bani sa o publici destul de mult, asa ca e competirie serioasa. Sincer iti zic nu vreau sa de descurajeze si eu am o imaginatie bogata si creez pe moment o poveste si rom SF am scris dar nu le-am terminat ca trebuie bani in Rom asta,
Fiind minora este obligatoriu sa mergi cu un parinte, mai ales daca este nevoie de semnarea unor acte.
Mergi cu mama ta la o editura sau mai multe, care publica carti de genul celei pe care ai scris-o.
Exista in Romania, o editura de tipul "Print on Demand"...se numeste "editura noua". Mai exista si "self-publishing.ro"...dar nu stiu ce s-a intamplat cu ei. De altfel poti incerca sa o publici pe KINDLE..la Amazon Direct Publishiing si nu te costa mai nimic, mai mult te va costa cu promovarea daca vrei sa o faci, website, etc.
Sursa:
e9.ro
self-publishing.ro
https://kdp.amazon.com/
Poti sa o publici oricand dar pe banii tai. Daca vrei ca o editura sa ti-o cumpere sunt destul de mici sansele, trebuie sa fie o carte super super buna. Gandeste-te ca J. K. Rowling a gasit cu greu o editura la care sa publice Harry Potter pentru ca o refuzau toti.