Nu are nici o importanta daca ai bani in contul bancar sau nu, ca YT nu-ti iau bani din contul bancar ci-ti dau bani.
Deci ai nevoie sigur de un cont bancar in care sa-ti intre banii!
Ca să "faci" bani - aia tu știi cum - trebuie să ai printre altele, un CONT valid la o bancă
Banii pe YouTube se fac foarte greu, mai ales daca nu ai peste 1k de abonați și peste 4000 de ore de vizionări, pentru statistici avansate recomand YT Studio și îți va clarifica asta(daca ești eligibil)
Și din cate știu eu, numai în anumite condiții ești plătit și foarte bine.Adica daca faci entertainig, cel mai probabil te va plăti foarte puțin la suta de vizualizări, din cate știu, categoriile auto și chestiile utile oamenilor care pot atrage grupe de vârstă diferite sunt plătite mai bine!
Să-ți răspund totuși la întrebare, banca îți ține cardul și cu 0 lei în cont și ca sa faci bani pe yt trebuie sa ai tactica de făcut views,nu bani in cont,e irelevant asta.
Depinde acum,daca chiar vrei sa faci bani,trebuie sa investești mult în reclame și așa mai departe,dar chiar și așa, nimeni, din păcate, nu-ti poate oferi un succes rapid, ai nevoie de ambiție și determinare!
Bafta multa!
Orice banca iti ia niste comisioane pentru administrarea contulul / cardului. Cativa lei pe luna. Daca ai banii aia in cont nu ai probleme. Fa tu intai banii pe Youtube si pe urma vb de card.
Sierra1 păi ca să am cardul valid trebuie deja să am bani sau banca îmi ține cardul di așa gol?