| StefanCristi a întrebat:

Salut tpu.ro, cum pot face bani pe Instagram sau pe Facebook sau pe YouTube? Imi trebuie card bancar sau funcționează și fără card bancar? Nu mă pricep nu am făcut nici o dată așa ceva.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca iti trebuie card bancar, doar nu o sa iti trimita google sau Facebook banii prin posta romana.

Fa tu un canal de Youtube cu 1000 abonati si ceva ore de vizualizare, un cont de Instagram de macar 20.000 folowersi si mai discutam pe urma.

| Hyperion7 a răspuns:

Sincer vorbind, e destul de greu mai ales daca nu ai mulți followeri/abonați...să-ți zic și de ce:
1.Nu știe nimeni de tine ca sa-ti dea ceva sa promovezi
2.Chiar daca găsești pe cineva (deși slabe șanse), n-ai suficiente persoane carora sa le arăți promovarea
3.Chiar dacă reușești să faci bani într-un final, banii trec și prin ochiul ager al ălora de la ANAF și prin urmare plătești taxe pe ei, deeeci, ce iei pe mere dai pe pere(acum daca îți declari veniturile...totul ține de tine?)

Nu e imposibil,doar că necesită foarte multă determinare și munca sa ajungi să câștigi ca Selly, in caz că te gândești la asta.

Din punctul meu de vedere, daca ai un skill sau vreo pasiune o poți fructifica pe alte platforme, fiverr e un exemplu bunicel.
Îți poți vinde skill-urile și să scoți bani frumoși daca te și pricepi la ceea ce faci, dar atenție, și aici ai nevoie de determinare și ambiție sa continui.
Mult succes!

| John696 a răspuns:

Salut! Pe Instagram poti face bani numai daca ai milioane de followeri dar, pe Youtube iti poti monetiza videoclipurile de la 1000 de abonati, si da, ai nevoie de card de credit

| StefanCristi explică (pentru John696):

Imi dai insta al tau sa intri la mine in pc cu teamwiver sa ma ajuti nu stiu la setari? unde trebuie sa intru nu am card dar sa stiu pentru viitor eu pricep mai bine din vazut decat din auzite adica din vazut pe monitorul meu sa imi arate cineva la mine pe pc

| Georgian133453 a răspuns:

Esti plătit pentru a utiliza Facebook, Twitter și YouTube
https://887093o04w3s9k2nuaj4tag3sp.hop.clickbank.net