De la orice Banca, la bancomat doar 2000 lei/zi dintr-un cont.
Poti sa-i scoti pe toti la ghiseu, dar platesti comision.
Depinde ce limite ai la contul și cardul tău. Eu am scos recent ceva mai mulți, așa că... se poate.
Nu se poate mai mult 2000 sau 3000 lei.
Dar poti scoate cat doresti, daca intri in banca ta si de la ghiseu ceri sa scoti 8000 odata.
Fetele iti dau imediat banii si ai rezolvat problema.
Ma indoiesc de mi se indoaie
poate sa mergi la 2-3 bancomate diferite si sa retragi partial
dar TOT ma indoiesc
si nu cred ca nici la casa poti sa retragi o suma destul de mare, or sa iti spuna ca, sigur, dar maine, dupa ce iti faci programare (si ei or sa ceara mai multi bani in casa, a doua zi)
ce poti sa faci in schimb, sunt plati on-line, acolo nu exista limita de cash disponibil fizic intr-o banca/bancomat
totusi, totusi, TOTUSI, de ce nu dai tu telefon la becere?!?
ca nu ai nimic de pierdut, si nici nu trebuie sa iti dai numele, pentru ca nu le ceri informatii personale, ci informatii generale despre politica bancii
Trebuie setat din aplicație cât poți extrage, asta dacă ai aplicație, dacă nu, la ghișeu.
La BCR suma maxima care se poate retrage intr-o zi este de 3000 de lei. Unele bancomate nu dau toata suma deodata, trebuie sa faci mai multe operatiuni. Nu poti face mai mult de 7 operatiuni de retragere pe zi.
Sume mai mari se pot retrage de la ghiseu. Poti retrage si de la bancomat dupa ce depui la ghiseu o o cerere de marire a sumei pe care o poti retrage.
La BCR limita maximă standard e de 3.000 lei/zi! Dacă vrei să retragi mai mult o poți face de la ghișeu dar și aici e problema a trebuie sa te programezi cu trei zile înainte!
În concluzie: retragi banii de la bancomat pe parcursul a trei zile! Altă soluție nu ai!