Un centru de consultanta pentru obtinerea de fonduri europene in agricultura, combinat cu serviciu de desfacere a bunurilor gen brinza/lapte/legume direct la oras, la clienti.
Farmacie, oameni bolnavi mereu vor fi, sau farmacie veterinara. Cafenea nu stiu daca merita, nu stiu cati oameni din sat au timp de sucuri sau cafele. Eventual un service auto.
Tocilarie,un mic atelier de reparatii,magazin de metalo-chimice, magazin de seminte, ingrasaminte, rasadnite, substante de combaterea daunatorilor.Cred ca asta s-ar vinde la sat, nu cred ca se omoara taranii dupa pizza si nici prin cafenele nu prea stau...de cluburi, nici nu mai vorbesc.Banii-s putini la tara si lumea n-are chef sa-i cheltuie pe mofturi de oras.Bafta!
Pai Mihaela1964 in satul meu, lumea e chiar fitoasa, si cal toti oraseni se muta aici, isi fac vile cu cate 2 etaje, masini scumpe... e diferit fata de un sat dela batranesc.
Am inteles! Atunci deschide spalatorie auto, salon de infrumusetare, pet shop.
Ceva sala de "pacanele" combinat cu agentie lotto... are succes si la cucuietii din deal
Ma gandesc la o sala de forta sau la niste piscine, ca lumea e atrasa de asaca ceva, mai ales tinerii.
Selvius_Sebys_1992 întreabă:
sorin8256 întreabă: