| Chetrone a întrebat:

Stie cineva unde pot gasi lichid pentru tigara electronica? ma refer strict la PG 100%, am cautat pe mai multe siteuri dar imi dadeau amestecate PG si VG. unde am gasit PG 100% erau stocuri epuizate, daca stie cineva un site unde se vinde doar PG sa-mi dea un link, dau funda!

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Acel "lichid" se numeste GLICERINA si se gaseste la farmacii.
Se poate amesteca cu diferite arome, in diferite proportii, dupa plac.

| Chetrone explică (pentru Bula):

VG e glicerina vegetala tongue. am si spus ca eu caut DOAR PG ( propilen glicol)!

| Bula a răspuns (pentru Chetrone):

PG este mai nesanatos, fiind produs din titei tongue
Este un fel de parafina, asemanatoare cu ceea care se precipita iarna din motorina, la masini big grin
Daca-ti place, n-ai decat sa-ti pui din acela in tigara tongue

| adytzoi a răspuns (pentru Bula):

Mananci rahat sa-ti faci numarul de raspunsuri. Vapez de 2 ani si in momentul asta iti scriu dintr-un vape shop. PG-ul este folosit inclusiv in vaporizatoarele folosite pentru tratarea astmului. Recomand sa nu te mai bagi in domenii unde nu ai studiat macar putin inainte. Nu de alta, da te faci de rahat, si mai ai si titlu de exert. Marsh!

| Bula a răspuns (pentru adytzoi):

Intoarce-te la scoala si mai invata un pic de chimie, daca n-ai facut cand era cazul tongue

| adytzoi a răspuns:

Https://www.vapers-one.ro/......00-ml.html
Ai aici baza, iti mai cumperi 10 ml de aroma si ceva nicotina (daca vrei) si iti faci propriul lichid full pg. Nu prea sunt lichide gata facute full PG.

| Chetrone explică (pentru adytzoi):

Ba sunt, au si pe vapers one numai ca nu mai are pe stoc, de asta am intrebat poate stie cineva alt site.

| adytzoi a răspuns:

Cred ca imi pierd timpul degeaba, dar totusi o sa-ti spun ca pg-ul este folosit in idustria alimentara ca potentiator de aroma, ca s-au facut studii si ca PG-ul poate produce maxim niste reactii alergice in concentratii de peste 4mg/L de sange, asta inseamna ca ar trebui sa vapezi cam 1500ml de lichid full PG in mai putin de 30 de sec. ca sa ajungi la concentratia asta. Dar mnah, tu stii mai bine chimie cand imi spui ca Propilen Glicolul e rodus din titei cand el de fapt e produs din oxid de propilen care, la randul lui e produs din propilen. Acesta din urma nu este produs din titei, ci este un rezultat al rafinarii hidrocarbrilor din petrol in hidrocarburi mai "scurte".
Btw, vezi ca daca dai mai multe raspunsuri la o intrebare nu ti se contorizeaza pentru numarul de raspunsuri pe zi!tongue