| raresstan10 a întrebat:

Salut TPU!
Sunt in anul 2 la facultatea de medicina și mi-as dori sa ma apuc de o mini afacere.
As vrea sa fac un site și sa vând programe personalizate de fitness/bodybuilding. Trebuie sa am vreo autorizație, sau sa fiu calificat pentru asa ceva?(ma refer la terminarea facultății.)
Mulțumesc si o zi buna!

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"As vrea sa fac un site și sa vând programe personalizate de fitness/bodybuilding. Trebuie sa am vreo autorizație,"

dacă vrei să vinzi legal, da, trebuie adică VA trebui peste 3-4 ani când o fi să termini

| MValentin a răspuns:

Un PFA, dar din păcate nu vreau sa te dezamăgesc... nu e rentabil^^

| CassiusAlexander a răspuns:

Ai nevoie de o afacere, PFA, SRL cum vrei, dar cum a zis și colegul, nu cred că faci afacere. Exista continut gratis pe Youtube care e aur la capitolul fitness, chiar nu-si are rostul să dai bani pe programe, asta iti zic eu din perspectiva unuia care merge la sală de ani de zile și tot timpul m-am documentat să fiu in pas cu noile cunoștiințe. Și sunt convins că alții, mai putin pasionați ca mine, cu atât mai mult nu ar da banii pe programe fitness.
Și ca să nu vorbim de speculații, uită-te la cei mai mari influenceri de fitness din România, ai impresia că sunt prea bogați din chestia asta? Eu nu! Si asta in conditia in care ei din asta trăiesc și mai au si multe alte surse de venit. Iar ei fiind vârful piramidei. Dar apoi restul. Cred că mai bine ieși ca antrenor fitness la o sală de cartier, dar ar fi păcat cu licență in medicina sa faci o meserie la care te califici cu un curs de 3 luni.