| atn93 a întrebat:

Sunt interesat sa stiu de ce acte am nevoie pentru a confectiona si vinde produse create sau asamblate de mine (fotografii artistice inramate, ceasuri personalizate etc) si de ce as avea nevoie pentru a putea ulterior sa le plasez si in alte magazine. O autorizatie P. F. e de ajuns? Nu vreau sa imi fac firma sau ceva foarte complicat.
Doresc sa stiu si daca de exemplu ma apuc si de alta activitate (reparatii calculatoare sau vanzari produse diverse (pe internet si in targuri) daca este vreo forma de autorizatie care sa acopere tot ce am enumerat mai sus. multumesc

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

PFA - pers fiz autorzata - da este buna dar nu aveti tva si daca va extindeti afacerea si mai mult dorinti sa le plasati in magazine oamenii vor tva deci cade PFA va trebuie SRL Atata timp cat va platiti darile la stat in statut puteti sa crieti tot ce doriti sa faceti Pt targuri va trebuie autorizatie riscati sa ramaneti fara marfa Doamne ajuta

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru ce vrei tu cred ca forma juridica cea mai indicata ar fi intreprindere individuala ori intreprindere familiala, conform OUG nr.44/2008. Persoana fizica este autorizata doar pentru o singura activitate, astfel ca nu vei putea desfasura, in mod legal, activitati atat de diferite. Numai bine!