Poti sa cauti pe site-uri gen ejobs, myjob etc posturi din orasul tau de genul folosind cuvintele cheie: Promoter, Pliante, Merchandiser etc. Detaliile jobului variaza in functie de firma etc... Sper ca ti-am fost de folos!
INCA CEVA NU GAsesc nimic caut de ceva timp pe toate siteurile si nu gasesc nimic
Atunci nu stiu... intereseaza-te la tipele pe care le cunosti, poate ai noroc.
Banii nu cad din cer, asta e clar Poti incerca sa imparti pliante, sa fii promoter sau merchandiser in hypermarketuri. Plata la promotii se face pe ora si oscileaza in functie de agentia si produsul pe care il reprezinti. poate fi intre 5-11 lei pe ora, in general e 5. Alte idei nu am, asta fac eu si merge binisor...Dar sigur nu vei scoate 700 de lei din promo sau sampling intr-un timp extrem de scurt. Ca merchandiser trebuie sa te angajezi si te plateste normal, pe luna... Salariul acela s-ar putea sa fie egal cu suma pe care o vrei tu, dar nu bag mana in foc.
Poti sa incerci sa iti iei un job temporar in perioada asta..Nu stiu, poate gasesti ceva la livrat ziare, pizza sau ceva de genul asta.
Si unde as putea vinde pliante? o stada ceva unde as putea gasi ceva de genul